Premses- Anneler bebeklerin boyu ayda kaç cm uzar bilginiz varmı acaba benim kızım hiç uzamamis 6,5 ayligiz evde kendim ölçüm yapıyorum 4.aydan bu yana bir cm uzamis normal.olamaz bu bence 🙄🙄
espalp Premses- boy aralığı genetik bir durum aslında. Gelecekte diyelim 170-180 cm aralığında olma durumu genetik kodu. 180 olabilmesi iyi beslenmesi, spor yapması gibi olumlu davranışlara bağlı. Sonraki dönemlerde de uzayabilir annesi. Her bebiş biricik 💗
Premses- Janss uzun zamandır gidemiyoruz doktora bayramdan sonraya randevu aldim ama içim içimi yemedi değil yani 😟
Premses- espalp öyle umid ediyorum canım hesaplamaya göre boyu 170 gözüküyor şimdi onun derdinde degilimde hep sınırda olması beni tedirgin ediyor
Janss Premses- İçiniz rahat olsun. Bazı dönemler kilo artarken boy yavaşlıyor bazen de boy hızlı artarken kilo yavaşlıyor oluyor. ☺️
Janss Premses- Aşkolsun, hangimiz endişelenmiyoruz ki bunlar için. Uzman fikri almak önemli, özel mamalar oluyor belki onlardan önerebilir gerekli görürse. Beslenme düzenlemesi yapar belki, halledilir. 💐
Premses- Janss devam sütü kabul etmedi bnde çorba ve muhallebisine koyuyorum öyle takviye yapmaya çalışıyorum ama.ne kadar işe yarar bilmiyorum 😟
Premses- Ebruon anne ve babanın boylarının toplami alıyoruz 13 ile çıkarıyoruz çıkan sonuncu 2 ye boluyoruz. Ama buna inanamiyorum çevremde gördüklerimden dolayı büyüyünce gorcez bakalım 😂😂
Ebruon Premses- hahaha bir yaşıma daha girdim neler uyduruyorlar 🤣🤣genetikte şifreli olan boy kodumuzu DNA testi ile ogrenebiliriz onun dışında bilemeyiz ki dna da olan kodumuza kadar uzayacagimiz bile kesin değil spor iyi beslenme ile belki.
Premses- Ebruon bnde ilk duyduğumda hahaaa demiştim hesap yapmadım da değil yapdim vala 😂😂evet beslenmenin etkisi çok