miniktosbagam Merhaba arkadaslar Bebeklerinizi sivrisinekten korumak icin kullandiginiz bitkisel losyon ya da baska bir urun var midir. Onerilerinize ihtiyacim var🙏
Bgmbgmbgm miniktosbagam nurse harvey aldım. organik ve içinde kötü bi madde yok.. henüz kullanmadık ama daha sinek görmedim hiç
Neib Benim ablam yeğenlerime karanfil yağı kullanırdı çok memnundu bende bilemiyorum ne yapsam başka alternatif önerileri de bekliyorum bende☺️
miniktosbagam Zeynep2304 insallah fayda eder, ismini ve deneyiminizi musait olunca paylasirsaniz cok sevinirim🙏⚘
miniktosbagam Piraye123 kullandiniz mi hic memnun musunuz. Bu arada siz tavsiye edince baktim da yorumlari cok iyi bunu degerlendirecegim cok tesekkurler🙏
Piraye123 miniktosbagam yeni aldım bende. Henüz bulunduğum yerde sivrisinekler çoğalmadı. O yüzden deneme imkanım olmadi. Tavsiye uzerine almıştım bende. Umarım memmun kalırım 😊 rica ederim.
miniktosbagam Bgmbgmbgm bizim evi resmen istila edecekler 🥴 oneriniz icin cok tesekkur ederim degerlendirecegim🙏⚘