gizemers 6 aylıkken sünnet ettirecektik şimdi 8 aylık hala ettiremedim korona yüzünden. Yazında olmaz diyorlar yaşından sonra zor olacak var mı tavsiye ☹️
Selimveannesi12 gizemers biz de daha sünnet ettiremedik canım. 40’ı çıkınca yapacaktım olmadı. Şuan 3 aylık oldu ☹️
Zerr gizemers Yazın niye olmazmış, ilk oğlum 9 aylık olmuştu valla çok Zor bez değiştirdim, ama ondan sonra yürüdü 🤣 İkinci oğlum 40 ında yaptırdık kurtulduk ooh 😉 Seni 3 gün zorlar en fazla
Omerr19 gizemers bizde öyle canım süt iznindeyken yaptırıyım dedim ama maalesef yaptırmadık 7 aylık oldu 😔
Nenvarkuzum gizemers bizde varız3 aylıkken sünnet ettirelim dedik korkmadan dolayı kaldı şuan 4 ay 22 günlük küçükken yaptıralım daha çabuk iyileşir demiştik bu saatten sonrada nasıl olacak bilmiyorum 🤦♀️
OZge35_5 Selimveannesi12 bzde üç aylık olduk yaptırmadık :( ne zamana kdr süresi var sunnetin biliyo musunuz
gizemers Araseymen Beril-Beren Nenvarkuzum Omerr19 Zerr yazın sıcak mahveder diyorlar… benim de oğlum yürümek üzere ne olacak hakimiz bilmiyorum 🙄 hastaneler güvenilir mi acaba… bazen yaptırayım diyorum ama…
Beril-Beren gizemers dönmeden yaptırmayı dusunuyordum ama olmadı su anda da cok hareketli zor olcak galiba biraz büyüyünce artık 😔
Zeyno111 gizemers Bizde yaptıracaktık doktor az derisi otursun bekleyin dedi 3.aydayken 6ay olunca gidecektik kaldı durumlardan dolayı şimdi 7aylığız süt iznimde 2aya bitiyor bakalım ne olacak yaz geldi aşırı hareketlendi zorlaştı işim😒
Mom0870 gizemers ya şuan hiç cesaretim yok alerji var dedi doktor test yaptırmaya özele gitmeye bile korkuyorum . Zaten bizim doktorumuz yaptırma şimdi diyor . Hatta en ideali 6 yaş diyor ama ben o kadar beklemek istemiyordum.
Omerr19 gizemers aynen öyle o yüzden bekliyoruz aslında kırklıyken yaptrıcaktım ama fıtık ameliyatı olma ihtimali vardı oyüzden bekletti sonrada bu olaylar patladı
Mom0870 gizemers ama enfeksiyondan koruyor o deri dedi 🤦🏻♀️ 2 doktor söyledi bunu da bilmiyorum işte ah şu virüs olmasa ben dönmeden yaptırmak istiyordum canım