Mehmetemine Merhabalar emziren anne ertesi gun hapini nasıl kullanmali bilen var mi hapi ictikten sonra ne kadar sure sonra bebegimi emzirebilirim
Deletedmom278 Mehmetemine Isterseniz hemen emzirin isterseniz aldığınız hapın içinde yazılana göre bekleyip sağıp döküp emzirmeye devam edebilirsiniz.
Muhammed_efe Mehmetemine bende 2 ayımda kullandım sütümü sağıp döktüm 6 gün boyunca ama bazen bebeğim ısrarla emmek istiyordu emziriyordum mecbur kalıyordum biraz huzursuzluk yaşıyordu onun dışında sıkıntı olmadı
Ebruon Mehmetemine Canım ben artes almıştım 8 saat diyodu hep sagip doktum mama da aldim bebeğe mama vermiştim 10 saat bekledim sonra emzirdim
Mehmetemine Muhammed_efe ayy benimde 2 aylik suan sagip biriktirmeye calisiyorum gece 1 gibi falan iccem gece cok fazla kalkmiyor bebegik emzirmedigin zamanlarda ne verdin bebegine
ilkasider_26 Ertesi72 diye bir hap kullandım ben 8aaat yazıyor prospektüs de çocuk doktorunu aradım Kullan sıkıntı olmaz dedi 8saat sonra sağıp döktüm sonra emzirdim hiçbir sıkıntı olmadı
Mehmetemine mrsirmak ella kullandim ya eşim onu almis gelmis insallah ondada öyledir ebeyi aricam bakalim
Ebruon Mehmetemine her marka degisiyo canim mesela ertaş 8 saat başka marka bi hafta emzirmezsin gibi degisiyo prospektusune bak bakalım ellanin
Mehmetemine Ebruon okudum ama ben goremedim birsey yazmiyor bende gece 12.30 gibi ictim dunde icmeden önce biraz sagmistim en azindan bugune yetecek kadar sutum var 24 saat emzirmesem sonra emzirsem bilemiyorum ki mamada vermek istemiyorum off cok zormuss bu isle🙁
Mehmetemine Ebeyi aradim 3 gün emzirme dedi doktorumu aradım emzirebilirsin hormonli haplarin bebege bi zarari olmaz dedi sizin icinde bilgi olmasi icin yazdim birazcik emzirdim biraz daha beklicem o zaman tamaen emziririm 12 saat oldu ben hapi iceli bu arada
Mehmetemine Ebruon keske ama doktorum sıkıntı olmaz deri 13 saat sonra emzirmeye basladi cok sükür gorunurde bi sıkınti yok bebegimde