Aynur0707 Qızlar oğlum 6 aylık, 2 güne sünnet yapcaz. Tecrübeli anneler, çok ağrıyormu? Bebekler çok huysuzlanıyormu? Korkuyorum canı çok acır diye.aslında 3 aylıkken yapacakdık ama birtürıü olmadı korona falan iptal etdiler amelyatı. Mecbur şimdi ediyoruz
Nurr__ Aynur0707 ben oğlumu 4 aylıkken yaptrmştm acıma hissi o an olmuyor ama sonrasında birkaç gün huysuzlaşmisti buda çok normal. Tek tavsiyem yaz mevsimi sünnet için pek uygun olmuyor. Bide sünnet olurken ben yanında olmak istedim ama keşke olmasaydım çok etkilendim bilinç altıma işledi.
Sblsrgnsn Aynur0707 ben 3 aylikken yaptirdim hareketlenmeden aradan ciksin dedim iyikide yapmisim sunnet yapilirken anestezi oluyor hicbisey hissetmiyor yaniniza oyuncak falan alin yada telefondan cizgi film acabilursiniz oan cok hareket etmesin oyalamak icin yani anestezi etkisi 2 3 saat sonra geciyor gectikten sonraki ilk cisini yapinca yaniyir baya bi ağlıyor Tavsiyem eve gelir gelmez anestezi etkisi gecmeden hemen agri kesici verin calpol falan sonrasinda biz ilk gun bandaji hic açmadık doktor kucuk karton batdak koyun defi bikac gun koydum onu eger bardak kapatacaksan bardagin tenine degen kismina mutlaka pisik kremi sur tahris olur surmezsen
Sblsrgnsn Aynur0707 aklima geldikce yaziyorum oarca parca olcak kusura bakma terramycyn diye bir merhem var muhtemelen doktor yazar ondan her bez degistrdgnde mutlaka sur 1 haftaya falan dikisleri duser tamamen dusup iyikestikten sonra doktir sana tarif edecektir kontrolde dis derisini surekli siyirman lazim ben onu ihmal ettim kiyamadim bisey olur diye 1 ay sonra pipisi yapisti bidaha doktora gidip actirmak zorunda kaldik bebeğinizin cani bisuna bidaha yanmasin bu siyirma isi sunnetten bikac hafta sonra baslicaksnz neyse agri huysuzlanma fakan sadece ilk oluyor oda uyusturucu etkisini gidince ilk gunu atlatti mi gerisi çorap sokugu gibi geliyir zaten suan aklima gelen bunlar kafana takilan bisey olursa detayli bi sekilde anlatirim hic cekinme ben cok tecrubesiz gittim sunnete detayli bilgi kimse vermedi oyuzden sana vermek istedim hayirlisi olsun sindiden gecmis olsun 🙂
katmerliana Aynur0707 biz 37 günlükken yaptirmistik eve geldikten sonra 2 saat kadar huzursuzluk yaşadık sonra hiç sıkıntı olmadi çok şükür ne kadar erken olursa toparlanma ve acı hissi o kadar az oluyor iyileşme süreci kısalıyor
Nurr__ Aynur0707 ameliyathane gibi değil her hastanede var mı bilmiyorum ama özel odalar var sünnet yapmak için orda lokal anestezi uygulayıp sünnetini de orda yapmıştı doktorumuz
Aynur0707 Sblsrgnsn Allah razı olsun canım çok sağolasın zahmet etdin yazdlb o kadar çoook teşekkür ederimmmm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çiş deyse çabuk iyuleşir diyorlar ya, korton bardak kısmını anlamadım o yüzden. Beze değmesinmi pipisi?
Sblsrgnsn Aynur0707 evet doktor da cis degdikce daha cabuk iyilesir demisti doktor bizede yani yanlis hatirlamiyorsam 1 2 haftaya tam iyilesmisti 20 gun sonrada dikisleri dusmustu karton bardak da şöyle sargiyi cikardiktan sonra kesilen kisim acikta kaliyor ya beze yapismasin diye doktor bize bardak koyun dedi ufak karton bardaklarin alt kismini kestik pipisi beze degmicek sekilde ama ben bikac gun öyle kullandim daha sonra bezine pipinin denk geldigi kisma vazelin surdum bol bol hic bardak kullanmadan vazelin de yapabilirsin ben icime sinmesi icin bardak koyuyordum ama sonra cok zor geldi bikac hafta oyle her bezine vazelinleyerek bagladim
Nurr__ Multiway clean diye bir de bitkisel dezenfektan spray yazdı çok çok işe yarıyor enfeksiyon riskini ortadan kaldırıyor tamamen biz sadece günde 3 kere onu kullnadik baska bisey kullanmadık krem felan sürmedik. 2 gün calpol verdim gunde 1 kere. bardak koyduk bardak gerçekten kurtarıcı oluyor.