alchn bebeğim 6 ay olmak üzere 4 aya kadar çok güzel yetti bebegime simdi emiyor bos bos emzik yerine sütüm geç iniyor önce diğeri de akardi diğerinden emerken sık mtimd bile az geliyo sutum mu bitiyo artik 😐 napcam ben
Kubra_2019 alchn büyüdüklerini icjn hepsini tüketiyor yatıyordur merak etme tahin ve helva bol süt yapar tabi bir de bol su tüket. Ek gidaya başlayacaksın yakın da bebeklerimiz büyüyor. Ac sorsa kirli bez sayısından bilirsin 🌸🌸
Zeyno111 alchn Gece uyumadan sütle bir kaç incir kaynatın için yiyin az içine kuru dut tarçında ekleyebilirsiniz 2 ymk kaşığı kadar yulafta ekliyorum pişiyor bence süte etki ediyor
2balbiranne alchn önce sütüm yetmiyor psikolojisinden çıkmalısın canım rahat olmalısın. Sonra çayıdır artırıcı yiyeceklerdir denersin rahat ol sütü bebeğine yetmeyen anne yok emin ol 😊🌹
Kubra_2019 alchn Bestlak süt damlası var kullanabilirsiniz. Veya süt caylari var onları içebilirsiniz
Zeyno111 alchn Rica ederim 🥰nesfitin kırmızı meyveler yulaflı paketini de sütle içebilirsiniz hem tok tutuyor şeker ihtiyacını kesiyor hem de iyi geliyor onuda öneririm