Meltemoz Bulut54 😁 ben kızım için casual aldım kabin boy çok güzel çok araştırdım dolaba bakın bence hem orda çok uygun fiyatlar
Bulut54 @Meltemoz casual kabin boy bulamadım araştırırken. Dolap uygulamasından bakmamıştım aklıma gelmemişti. İkinci el oluyor değil mi?
Meltemoz Bulut54 tabi ama casual 2 sezon öncekinin ürünü ben de kuzenimde denemiştim çok beğendim dolaptan aldım yarı fiyatına çok az kullanılmış bence sıfıra hiç gerek yok
Cikomel Bulut54 merhaba hoş geldin düşündüğünüz gibi tentesi büyüyor iç payı desenli ancak 4-5 parmak kadar tam kapanmıyor :)
ftmftm Zzzz merhaba tekrardan happy kidse dönüş yapınca gördm memnunum sadece sırt kısmı aşırı dik olmuyokızım da dik seviyoo ama sürüşü felan çok rahat
Seldem Cikomel merhaba kızım 27 aylık bende düşünüyorum ama kilo olarak 18 kilo diyolar. Doğrumu acaba
Cikomel Seldem merhaba:) arkasında 18 kg yazıyor bizim kız 22 aylık 10.5 kg olduğu için daha uzun gider gibi görünüyor
ftmftm DDilekkk memnunuz biz gayet rahat kıllanşlı sadece aşırı dik olmuyo sırt kısmı kızım da dik otırmak istiyo onun dışında diğer model kabin modellere göre sürüşü çok konforlu
aycavc Yesil55 arkadaşım Cybex GB Pockit All City Kabin Boy Bebek Arabası kullanıyor çokk memnun. Bizim kızımız daha küçük, bebek arabasından çokk memnunum bugaboo bee5 almıştık ama seyahatler için 6. Ayından sonra biz de alacağız.
Nur006 Yesil55 maclaren atom kullanıyorum doğumdan beri. Sanırım en anlamlı yaptığım alışverişlerimden. Gerçekten hafif, kolay taşınabilen, kolay katlanıp açılabilen bir bebek arabası. Kabin boy