Hemanjiomluminik Merhaba oğlumda hemanjiom var. İlaca yarın başlanıcak. İlacı kullanıp yan etki yaşayan var mı? İstanbul bezmialem de prof. Çocuk doktoruna gidiyoruz
Ldy Hemanjiomluminik biz kullanıyoruz bebeğiniz kaç aylık ilk zamanlarda uykuya dalmada biraz sorun yaşadık onun dışında herhangi bi sorun yaşamadık bir de her diderali içirdikten sonra bi çay kaşığı pekmez verdik gün içerisinde ara ara pekmez yine verdim çünkü dideral kan şekerini düşürüyor gece yatmadan da bi çay kaşığı pekmez verdim
Hunilianne Hemanjiomluminik bize de kullanın dediler hemsnjiom var ama biz kullanmadık kendiliğinden geçiyormuş diye
Ebo39 Hemanjiomluminik Merhaba benim bebegimde 40 .gununde aprt koarktasyonu ameliyati gecirdi sonrasinda dideral ve rilace verdiler suan duzenli olarak onlari kullaniyoruz. Dideral sanirim uyku yapiyor pek bi yan etki gormedim cok gecmis olsun bebislere Allahim onlara saglik versin🤲🏻
Cemreela Hemanjiomluminik doktor adı alanılır mıyım birde hangi hastane ne kadar ödediniz bende kızımı götüreceğim 😔
Hemanjiomluminik Hunilianne 0-1 yaş arası hızlı iyileşme dönemi kabul ediliyor. Bizim dışa doğru damar yumağı var. 6cm büyüklüğünde
Ldy Hemanjiomluminik biz 5 aylıkken başladık kullanmaya diderali verince bir hafta gözlemleyin özellikle uyku süresince kan şekeri düşebilir bunu da soğuk soğuk terlemesinden uyandırmaya çalışıp uyanmıyorsa ondan anlayabilirsiniz aç tutmamaya çalışın korkmayın biz bir yıldır kullanıyoruz Facebook ta grup var ona da katılabilirsiniz
Ldy Hemanjiomluminik bizim bebeğimiz 5 aylık olduğundan ve doktor muayene etti evde başlayın dedi yatırmadı ben ilk önce cesaret edemedim vermeye annem hemşire onun yanında başladık
Hemanjiomluminik Ldy annenizin hemşire olması çok büyük avantaj olmuş size. Biz de bugün başlıcaz. Hapı sulandurıcakmışlar sanırım. Şurubu pahalı gerek yok almaya dedi doktor hapını aldırdı. Bugün başlıcaz
Hunilianne Hemanjiomluminik bizimki de bu şekilde sırtında. Ama bu foto şubatta çekildi su an biraz daha büyük ve daha kabarık.
Ldy Hemanjiomluminik bir an önce başlayın korkmayın damla verdimi biz timosol ve tomec herhangi birini de kullanıyoruz hemonjiyom bölgenin üzerine sürüyoruz
Hemanjiomluminik Hunilianne 1 yaşına kadar büyür dedi. Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Biz bugün ilaca başladık.
Hemanjiomluminik Ldy yok sadece ilaç didedral var. Bugün gösterdi. Kırıyorum hapı enjektörle ilaç içine su homojrn dağılsın diye sallıom erio. Sonra biberon emziği ile verdik. Allahın izniyle başladık
Ldy Hemanjiomluminik evet sık sık besleyin bebeğiniz küçük olduğundan gece yatmadan isterseniz azıcık şekerli su verin ilk haftalarda Allah şifasını versin aklınıza bişey takılırsa yazabilirsiniz