Mlsblsny Kızlar 14 günlük bebeğim var yüzü isilik doldu kırmızı kırmızı küçük küçük sivilce doldu ne yapabilirim nasıl atlatır bunu sadece yüzünde var
Deletedmom55 Mlsblsny Doktorunuz var mı takipli bir onunla görüşün isterseniz. Bir de ılık su pamukla silin sürekli sıcak cok hava 💆🏼♀️
Deletedmom44 Mlsblsny benimkide öyle oldu 28 günlük bişey sürmüyorm ince giydiriyorum ama geçmiyo bi yeri geçse biyerden çıkıyo
Mlsblsny Deletedmom55 1 hafta sonra kontrolümüz var zaten bende siliyorum yıkıyorum inşallah geçer çabucak
Mlsblsny Limonlusu daha çok yeni ve yaş olarak da biraz ufak olduğum için herşeyi soruyorum kusura bakmayın 🙈
Mlsblsny Deletedmom44 çok sıcak heralde o yüzden geçmiyor ve tekrarlayip duruyor ne kadar ince giydirsek olmuyor bide ellerinin eldivenli olması gerekiyormus yüzüyle oynamasınlar diye bu sıcakta eldivende ayrı sıkıntı
kartalice2020 Benim kızımda da vardı adına et bitiren derlermiş yani kayınvalidem öyle diyor. Sütün yarıyor ve bebeğin kilo almasına işaretmiş.merak etmeyin içiniz rahat olsun zamanla geçecek
kartalice2020 Mlsblsny bende çok tedirgindim onlar en son kurudu Konak tarzında oldu.kayınvalidem duş sırasında eliyle ovaladı kuruyan o konak tarzı görüntü gitti için rahat olsun her bebekte oluyor