Misskokulum Mom93 zaten günde 1 kere kullanılıyor ayaklarını üşütme karnına saat yönünde zeytinyağı ile masaj yap sabret hepsi geçecek bizim 4. Ayda düzene girdi
Tuba Mom93 Büyüdükçe günlük kaka sayısı azalır normal. Benim oğlum 2 aylıkken günde bir kez yapardı ve beline kadar taşardı
hira5bugra- Mom93 anne sütü zaten kabızlık yapıyor üstüne üstlük mamada içiyormuş mamada kabız yapar oyüzden olmuş olabilir 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin vermek istemezsen de rezene iç bebeğinede karnına bol bol masaj yapmalısın
Mucizemveben90 HelloBenMiyasee ben az önce sütümü sagdım 10 dk da 40 cc cıktı o gaz yapar bu gaz yapar herseyi kestim sütümde kesildi tabi stresde var acaba baska bi derdi mi var kolik mi anlamıyorum tükendim ya
HelloBenMiyasee Mucizemveben90 Stres Çok etkiliyo gerçekten sütü sürekli çok sütüm var ikiz bile doyururum de 🌸 Bide bebekler pompadan dahs kuvetli ve daha fazla miktarda süt çekerlermiş, Sürekli emiyolar izin vermiyolarki 1 saat dinlensin şöyle süt dolsun 🤦♀️
Mucizemveben90 HelloBenMiyasee ewet bugun hep memedeydi gaz olur dıye yedıgım seyler belli sütüm azaldı o yüzden
alchn Gunayotbasi61 yok iste kuzum bos bos emzik gibi emiyor gec iniyo o zaman 3 dk falan luk luk diyo
Gunayotbasi61 alchn ama bende ise yaradı sende yarar mı bilmem kisirlik bulgur Tüket kısır yap içinde salatalık domates taze soğan maydanoz koy yap ben tesadüf köye gittim yedim sag gogsum de süt yoktu gelmiyordu yedikten sonra doldu doldu aktı