TalentedMom Merhaba Anneler; Geçenki postta Kan damlası sormuştum bebeğim 4 aylık sideferi çok önermiştiniz aldım tozu içine boşalttım kaç damla ve günde kaç kere vermem gerekiyor ?
Deletedmom23113 TalentedMom merhaba bende bugün bununla ilgili post açtım , doktoruma sordum oda sidefer kullan dedi , sağlık ocağınınkini çok önermediler , 4 aylığız kilomuz 7 , günde 7 damla dedi , öyle kullanıcam.
1ogretmenanne TalentedMom doktorunuz ne kadar dediyse o kadar verin oğlum 9 kilo ama 7 damla kullaniyoruz
TalentedMom Mom0870 5 dedi ama kiloya göre veriliyor diye bir şey söylemedi anneler daha tecrübelidir diye düşündüm
Merveazra TalentedMom kiloya gore veriliyor canim 5 kusur kiloda oldugu icin 5 demis, oyle oyle artiyor
TalentedMom Merveazra şu virüs bitse doktora gidicem de gitmiyorum şuan 5 veriyorum günde bir sefer açlık tokluk fark ediyor mu ?
16102018 TalentedMom kilosuna göre kullanın. Sideferi vermeden önce iyice çalkalayın. 5 küsurse 6 damla verin.
Eminekambur Merhaba kan damlası idrar renginde değişiklik yapar mı bezde idrarımız kahverengi gibi gözüküyor