Koalina Kızlar kızımın kafasında Konak var hiç dokunmuyorum ama kendi kafasını kaşımaya başladı haliyle kalkıyor kötü bi görüntü oluştu. Nasıl temizlik yapabilirim siz ne yapıyorsunuz
Mom0870 Koalina bebek yağıyla temizledim birkaç kez baya etki etti buradaki arkadaşların önerisiydi . Dairesel masajla uygulayıp geriye doğru tarayıp biraz bekletip banyoya giriyoruz
Bal-oglum Koalina bebe yağı sakin kullanma hepsinde petrolden elde edilen paraben var onun yerine zeytinyağı ile karbonatı karıştır kafasına sur 2 saat falan beklet şapka giydirip banyoda köpükle tara (ama tararken oldukça hassas davran tarağı bebeğin kafasına paralel tut sakin dik tarama geçme süresi uzuyor ben oğlumun kafasını tahriş ettim tararken) alnından ensesine doğru tara geçene kadar bu işlemi hergün tekrarla konaklar bi yıkamada kalkmazsa kaldıracağım diye tarağı sürüp durma kafasına. Kendim çektim seni sıkı sıkı uyarayım 😅
NurR Koalina bebek yağıyla masaj yaptım çok vardı benimkinde bolca sürdüm diş fırçasıyla ters yöne taradım temizledim öyle
Koalina mihrosum Şimdi onlara bakıyordum zeytin yapı bebek yapı geçirmezse alayım ondan baya kötü oldu kafası 😏
Denizdemirr Karbonatlı su yapıp ağız beziyle kafasına sürdüm sonra tarağıyla taradım duş aldordım vizimki gitmişti
Koalina Bal-oglum Zaten çoğunluk zeytinyağı önermiş ama taramaya korkuyorum bıngıldak kısmından birde aşırı pinğirik bi insanım 🙈 kızım bugün kaşıya kaşıya biraz kızartmış 😒Uyarıları dikkate alıcam teşekkür ederim😀
Kuzey19 Koalina ayni sey benim oglumun basindada oluştu saf zeytinyağı sürüp kendi taragiyla hafifçe tarayip kazidim yikayinca gitti zaten kurtulduk o görüntüden
mozaik Koalina zeytin yağı sürüp en az yarim saat bekleyin. Evde erkeklerin kullandigi ince taraklar oluyor ya ince , cep taragi ondan varsa eger tarayin , onden arkaya dogru. Biz o sekilde gecirdik.
Koalina mozaik Bugün eşimden istedim o taraklardan aslında ama sonra korktum taramaya ama kızıımda kafasını baya kaşıyıp kaldırdı hep konakları
mozaik Koalina hiç rahatsiz olmuyorlar. Hatta sabit duruyor benim ki , hoşuna gidiyor sanirim 😅 hafif tarayin. Bir sure sonra eliniz alisiyor.
poncikci Koalina zeytinyağıyla karbonat karıştırıp kafasına sürün 15 20 dk bekleyip yıkayın, ben kızıma öyle yapmıştım geçti🌺