Minnak_mavis Merhaba anneler 🌸 6 aylık olduk, ek gıda için önerebileceğiniz tabak kaşık setleri var mı ? Netten baktım, silikon setler var 160 ₺, kullanışlı mıdır bilemedim.Tavsiyelerinizi bekliyorum 😇
DenizSerap Minnak_mavis Ben skip hopp kullanıyorum çok memnunum 🤩 biraz pahalı ama parasını kesinlikle hak ediyor. Termosunu da alacağım malum ek gıdaya geçtik yakında dışarı çıkacağız🥳
Bsrylmz Minnak_mavis vakumlu tabaklar var altı mama sandalyesine sabitleniyor ben de bugün aldım çünkü önüne koyunca tabağı düşürmek istiyordu 🤗
espalp Minnak_mavis oioi beslenme seti kullanıyorum çok memnunu. Ama çatala falan ihtiyacı olmadı henüz
Bsrylmz Minnak_mavis buarada oioi biraz pahalı vakumlu tabağı 80tl falan ama benim aldığımı akşam denedim güzeldi vakumu çıkmadı hem kapaklı ve kaşıklı nuby marka 34tl civarı bişeydi isterseniz bakabilirsiniz☺️
Senihaaa Minnak_mavis biz oioi aldık kase tabak kaşık önlük seti olarak çok memnunuz hala ama ben ekstradan 8 tane de bpa sız bebek kaselerinden aldım tabi bol bol kaşık ve yedek silikon önlük