Egemcanim Arkadaşlar 4 aylık bebegim var mamadan sonra bi kaşık şu veriyorum devamini istiyor suyu çok seviyor anne sütude aliyor normal mi bu
Sahreyldrm Egemcanim şu sıcaklarda bebeği susuz bırakmayın lütfen biz leke gelmesiyle susuz kaldığını öğrendik su veriyor olmama rağmen terledigi için yetersiz geliyormuş böbreklerine çok zarar verir susuzluk doktor bana 2 saate bir ver istediği kadar içsin dedi havalar malûm çünkü bı de benimki sadece anne sütü aldığı halde böyle oldu
KeremTalha_4153 Egemcanim eğer istiyorsa mama aldığı için kontrollü bir şekilde vermelisin. Çünkü havalar çok sıcak susuz kalmasın bebek.
espalp Egemcanim bu sıcakta verim allah aşkına suyun ne zararı olacak şu su düşmanlığı nedir ya anlamıyorum😂 zaten mama alıyormuş hava da sıcak içsin garibim içi yanıyo demek ki🤣
Egemcanim kutsaltiramisu çok az veriyorum mama aldığı için anneler ver ver diyor bu kadar sevmesi dikkatimi çekti bi seker hassasiyeti olabilir mi diye
kutsaltiramisu Gamzem12_y pardon orayı atlamışım 😊 ama yine de mamayı doğru oranda su ile hazırlıyorsa verilmesi gerekmez diye biliyorum. İhtiyacı olan sıvıyı mamadaki sudan alıyorlar🌸
kutsaltiramisu espalp ben mama ayrıntısını fark etmemiştim. Hanımefendi görüş sormuş ben de okuduğum şeylerden yola çıkarak yazdım. Tabii ki havalar sıcak versin 😊 su düşmanlığı değil, bebeğin midesini şişirmemek amac sanırım çok verilirse
HamzaSiracveBen Egemcanim manaiçiyorsa su vermelisiniz bir kaşık az gelir zaten ki 4 ayşık bebeginiz bir şey olmaz verilmeli bence
queenMother Suyun ne zararı olacak canım içeceği ne zaten yazık çocuğum içi yanıyor havalar sıcak içsin istediği kadar
baybmom Mamadan sonra verin hiçbirşey olmaz yazık günah sadece açken vermeyin o kadar. Bazıları cidden takıntı boyutuna getiriyor su işini. Ben doğduğundan itibaren içmek istediği kadar su verdim ne beni emmeyi bıraktı ne kilo alımı durdu çok şükür
Derineda Egemcanim mama verdiğim için istediği kadar içsin suyu bsey olmaz bide sıcak hava ver sen bsey olmaz