Limoncuk Merhaba anneler 13 günlük bebeğim var 13 gündür kuvozdeydi bugün taburcu oldu ve öğrendim ki dil bağı varmış acaba yaşayan varmı nasıl bir yol izlediniz yardımcı olur musunuz ?
Kadert Limoncuk 1 dk bir sürade kesvndi kulak burnboğaz doktoru 2 haftalktı çk takyrdm çk araştrdm ama korktğmz gibi olmadı 5 dk pamuk koydk sonra emzrblrsn dedi uyuduğu içn ben yarm saat sonra emzrdm geçti getti çok şükür kafam rahatladı
hilalminik Limoncuk Bizde de aynı durum var doktor 4 aylıkken getir dedi ama ben küçük olduğunu düşündüm bi yasında götürmeyi düşünüyorum narkoz verileceğini duydum yanaşmadım bekliyoruz hâlâ.
Kurt07 Limoncuk benimde dilimin alti takılıydı aynı sekil 6 yasında kestiler bayıltmadan bir igne vurup hiç acımadı atlattım benim kızım dada var 5 yasında konusmasında bir engel olmadı için sorun degil dediler kaldı o şekil
Hulya12 Limoncuk cok basit bir islem makasla cıt diye kesiliyor bildigim bizde yaptırdık ve ne kan ne acı hissetmedi cok sükür sizinki cok kücük o hic hissetmez
Ruzgarpoyraz Yegenımde var canım suan 9 aylık oldu 1 yasında ameliyat dediler bize cocuk cerrahı baktı size bıse demediler mı
ElisaNazzz Çok ufak Bi işlem canım hafifçe yakıyorlar sadece o kdr geçmiş olsun.. Bizim tanıdıktan da oldu hatta hemen bitti işlem
Meryemkucum Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Dil bağı bizde de vardı kesildi 3.5 aylıktı sıkıntı olmadı.
Mysucculent Limoncuk benim oğlumda da vardı emmesinde beslenmesinde kilo almasında sıkıntı yoktu bizde sünnetle beraber dil bağınıda kestirdik çocuk cerrahına üç aylıkken