Annesininkuzusuzeynep Otribebe kullanan anneler kullanmadan önce bebeğinizin burnuna herhangi bir sıvı bi şey kullanıyor musunu yumuşatmak için
Azizeguney Annesininkuzusuzeynep biz de serum yoktu ben de doktoruma sormuştum önce duş aldırın duş aldırdığınız zaman zaten burnundaki sümükler yumuşuyor demişti biz her duş sonrası burnunu otri bebeyle cekerdik
kutsaltiramisu Annesininkuzusuzeynepevet otribebenin serumfizyolojiği de var onu sıkıyorum burnuna biz takım olarak almıştık ama benim kız hiiiç sevmiyor. Bi arkadaş da yazmış duş aldırdktan sonra da yapabilirsiniz
fistikcisahap Annesininkuzusuzeynep tabiki de serum fizyolojik var ondan bir iki fıs sıkıyorum biraz bekliyorum sonra alıyorum
balkabagianasi Annesininkuzusuzeynep tuzlu suda damlatabilirsin eczaneci bana öyle demişti ama ben denemedim ben burnunu biraz ileri geri yapıyorum sonra yavaş yavaş çekiyorum 🍒
Caydemir Annesininkuzusuzeynep serum fizyolojik sıkıyorum burnunun kanatlarını da kapatıp açıyorum su değsin yumuşatsın diye ama en iyisi anne sütü👍🏻
Deletedmom23113 Annesininkuzusuzeynep ben otribebe denedim ucu çok sert geldi , burnuna değdirince ağlıyordu , bruno baby kullanıyorum ucu yumuşacık bunu daha çok sevdi , otribebenin uc başlığı sert baya .
melodininoglu Annesininkuzusuzeynep serum yada birşey sıkmadan çekme canım kılcal damarları çok hasaas yara olur❤️