Nkoc Güzel annişler benim büyük bir problemim var. Oğlum 4 Aylık ve neredeyse doğduğunda beri annemlerin evinde kakıyoruz. Bizim evimiz aşırı soğuk olduğu için ve lohusa depresyonu eşliğinden döndüğümden dolayı burada kaldık. Şimdi kendi evime dönmek istiyorum ama bir kaç hafta önce döndüğümüzde oğlum asla uyumadı çöplük ata ata ağladı hep ve bir türlü huzurlu olamadı. Dolayısıyla ben de çok gerildim ve geri döndük anneme. Bu durumu nasıl aşabiliriz ? Bir de asla ayrı odada yatamıyor. Gündüzleri anne yanı beşiği salona taşıyoruz. Geceleri yatarken ise yatak odamıza. Diğer türlü uzun uykular uyuyamıyor. Akıla çok ihtiyacım var şuan. :( bir de 2 saatte 1 emmeye uyanıyor geceleri.
Azizeguney Nkoc henüz daha çok küçük sürekli yanınızda olması gerekiyor zaten geceleri de 2 saatte 1 emmeye kalkması çok normal gece beslenmesini kesemez şu anda benim kızım yedi aylık olmasına rağmen biz bile geceleri hala uyanıp emiyoruz ev değişikliğind Alışamaması çok normal ben kızımla çıksam yabancı bir eve gitsem kızım orada huzursuz oluyor hep ağlıyor kendi evimizden başka hiç bir yerde durmuyor bunlar gayet normal şeyler sadece sabretmeniz beklemeniz gerekiyor bebeğinizi zaten bir süre yanınızda tutun çünkü ne olur ne olmaz Allah korusun uykusunda bir şey olur sizin haberiniz olmaz o yüzden zaten sizin yanınızda kalsın
Zk95 Nkoc bende bebeğim 4 aylıkken. Ev taşıdık eşyalar aynı olmasına rağmen alışması uzun süre oldu orda durdukça alışmıycak biraz zor olucak ama alışır
Birkoalaanasi 4 ay annenlerde kaldığın için yerini yadırgamış olabilir. Kalmaya devam ettikçe bu durumu aşabileceğini düşünmüyorum. Zaten ayrı yatırmak için çok erken, seninle aynı odada kalması güvenli bağlanmanızı sağlar 🥀
Nkoc B Birkoalaanasi ayrıdan kastım ayrı oda değil. Gündüzleri bizim odamızda da uyumuyor salonda olmak istiyor.
Nkoc Yazlığa gideceğiz inş ortam düzelirse acaba ordan sonra mı eve geçsek ? Şimdi evi değiştirip bir de yazlığa gitmek istemiyorum.. 2 aya gideriz yazlığa.
Zk95 Nkoc 2 hafta falan sürdü. Evet nerdeyse saat başı kalktı bazen geri uyumadı gece 3 4 5 hep kalkıp uyumuazdı bide 4 ay atak dönemi ikisi bir araya geldi ama şimdi normale döndü
Nkoc Zk95 2 haftaya razıyım. Düzeliyorsa her türlü bir şekilde ayak uydururum ama onu öyle görünce zaten uykusuzluk da birleşiyor ben de stres oluyorum. Eşimle de aram açılıyor sinirli olduğumda.
Zk95 Nkoc evet anlıyorum sizi virüsten dolayı kimse gelemedi ev taşımam yardıma eşimle ikimiz yaptık topla yerleştir Bi yerden bebek bide uykusuzluk çok zorlamıştı bende ama geçti şükür