Minnosanne-38 Bebeğim sürekli huzursuz ve hiçbirşeyden memnun olmuyor. Herşeyden hemen sıkılıyor ve sürekli numaradan ağlıyor gibi bağırıyor yaşayan var mı çözümü olan var mı ??🤦🏻♀️
Sahreyldrm Minnosanne-38 kucakta gezdirmekten başka çözümü var mı bilmiyorum bilen varsa bana da söylesin 😒
Gamze_Defne Minnosanne-38 Benim kızım da 6 ay 19 günlük ve zaten kolik bi bebekti şimdi de ataklar,diş,hava sıcak ,kucağa alışması ,sürekli gezmek istemesi ve gündüz hiç uyumaması gibi gibi ..Sadece emince ve kucağa alınınca susuyor genelde 🥰😁
Minnosanne-38 Sahreyldrm aynen başka türlü susmuyor minyon bi anneyim bende taşımaktan artık bitap düşüyorum 😶
Sahreyldrm Minnosanne-38 ben çok da minyon değilim ama bebeğim tombik kollarım titremeye başladı artık 🤦🏻♀️
Minnosanne-38 ilknurgoksu Büyüme atakları geçiriyor farkındayım ama çok yoruldum artık hep kucak istiyor gezeyim istiyor mahvoldum ya herkes doğum kilosunu veremiyorum diye dert yanar ben iğneden ipliğe döndüm eve yetişmeye çalışmaktan bebeğe yetişmeye çalışmaktan hamdolsun bu halimize bu durumu arayan çok insan var ama çok yıprandım
Minnosanne-38 Gamze_Defne sizden yorulmuyor musunuz tek kendini yıpranmış hiçbirşey e yetişemeyen ben mi hissediyorum. İlk çocuğum o yüzden mi bu kadar zorlanıyorum bilmiyorum 😶
ilknurgoksu Minnosanne-38 ahh canım merak etme hepsi geçicek oyun halısı var mı dikkatini çekecek şeylerle oyala mesela yere yatır balonlar bağla onlarla oynasın bu tarz etkinlikler araştır onları dene 🦋biraz olsun kucagından gider
Mevaaaaaa Minnosanne-38 ayemen canm ev is durmayan bebek derken ne hal kaldi ne takât ayrica kizim 6 aylik ben birdaha hamileyim ona ne demeli
Gamze_Defne Minnosanne-38 Benim de ilk tabiki çok yoruluyorum sadece gece toplasam 3-5 saat uyuyabiliyorum gündüz hiç dinlenemiyorum.Zaman zaman çok yıpranıyorum ,tükeniyorum ama kızımın bi gülümsemesiyle devam gamze yardırmaya diyorum 🥰😁 💃🏻 Çünkü benim biraz farklı boşanma sürecindeyiz o yüzden de daha da kıyamıyorum🥰
Minnosanne-38 ilknurgoksu oyun halımızda var hemen sıkılıyor herşeyden inşaAllah geçecek bu günlerde 🤲🏻
Ekimannesi Minnosanne-38 oğlum da 6 aylık mesafe öğrenme durumunda 2 hafta huzursuz çabuk sinirlenme huysuzluk durumu oluyor ama geçiyor merak etmeyin artık hep öyle kalmayacak🤗
Minnosanne-38 Gamze_Defne rabbim sana da yardım etsin Gamze hanım rabbim hayırlı bi kapı açsın inşaAllah 🤲🏻
SevgiLina_ Minnosanne-38 öyle yoruldumki ya surekli kucak mizmiz bugun asi oldu zor susturdm sanirim cekecez yapcak bisey yok canim
Minnosanne-38 SevgiLina_ al benden de o kadar 🤦🏻♀️ Gün içerisinde oturmuyorum diyebilirim gece de toplasan 5 saat uyuyorum bugünlerde geçici biliyoruz ama sabır etmesi çok zormuş gerçekten
Minnosanne-38 Sahreyldrm rabbim yardımcımız olsun ben minyonum ve benim de oğlum tombiş gerisini düşün artık