Mevanurysmn Duru2018 5 aylığız ama öyle doyasıya yedirmiyorum tattırıyorum sadece meyveleri yalıyo emiyo dişini kaşıyo filan
Esraabrklu Duru2018 bizde yeni başladık ek gıdaya ..yarın bi güzel alışveriş yapalım yiyecek felan meyveli yoğurt da Deniycem bizimki yoğurt görünce ağzını kapatiyo
MelikeBayndr Duru2018 bende öyle yapıyorum araştırıp tarifler bulup yapıyorum azda olsa yiyor küçük olduğu için mi bilmiyorum tamamen tutamıyor yarısını geri çıkartıyor sizede oyle mi
Duru2018 MelikeBayndr ya ben dün iki dilim muzu yoğurtla karıştırdım 7-8 kaşık yedi üstüne emmek istedi emzirdim muz ağır geldi sanırım yediğini çıkarttı
Duru2018 MelikeBayndr sanırım muz için erken ama iki dilimden bişey olmaz dedim şuan için şeftali armut elma püresi yapıyorum
MelikeBayndr Duru2018 yoo canım bende yedirıyorum bir sorun yok avakado muz armut karıstır yedir o cok güzel olıyor ve ilk deneyımse olır cıkartması
Huzeyfe Esraabrklu ben hep kendim mayalarım zaten ama bebekler de ilk 1 yıl inek sütü yasak diye biliyorum o yüzden özellikle sordum ne sütü diye
MelikeBayndr Thesra Esraabrklu instagramda mutfakta bebek var sayfasını takıp edin orda guzel tarıfler olıyor
MelikeBayndr Esraabrklu canım organık al pırınc umumu falan tam pirinç unu irmik bebek irmiğinden al tabi madfı durumunu bilmiyotum ama yulaf unu kullan
Thesra Duru2018 Muz şeftali salatalık yoğurt kavun ne olursa hepsinden tadımlık yaptırıyorum emiyo yani çok fazla vermiyorum tabi
Gurbettebianne Duru2018 yoğurt , muz, şeftali ,havuç, ,elma , kabak , muhallebi , hepsini veriyorum canım ben .bazen biz kahvaltı yaparken ona minicik ama minicik peynir yumurta domates suyu felan veriyorum
Gurbettebianne MelikeBayndr çok çok az canım bi iki damla biz kahvaltı yaparken oda .hani özellikle değil