Nnur Kızlar kahvaltıyı nasıl hazrliyosunuz bebislerinize. Mesela ben yumurta yapıyorum peynir ile ikisni yediriyorum. Ertesi gün tost yapıyorsam sadece tost yiyor. Hep ben böyle yaptım salatalık versem yanında mesela yemiyor. Başka bisey denemedim yemez diye sizler nasl yapiyorsunuz
Zeyno111 Nnur Biz 7 aylığız ben peynir altı suyunda lorlu omlet yapıyorum genelde arada da çılbır ya da patatesli pankek yumurta tarzında yanında avokado ve labne vermeye çalışıyorum nadir içine muz ekliyorum bazen 🥰çok nadir de peynir altı suyunda kendi yaptığım bebe bisküvisini ıslatıp kabineyle karıştırıp veririm
Senihaaa Nnur 15 aylık olduk 1 tereyağında yumurta yer 3-4 tane çubuk peynir ,6-7 zeytin ,1 tane domates ,1 tane salatalık bazen salatalık yerine yarım avakado veriyorum
fistikcisahap Nnur süt peynir yumurtanın birçok çeşidi omlet, Menemen, kafadan, katı, suya kırarak falan ya da sebzelerle rendeleyerek azar azar birçok şeyden minik minik
Damladerin Nnur süt labne cici bebe muz avakado pekmez ve cevizi karıştırıp veriyorum . üstüne zeytin peynir salata domates cokokrem fındık ezmesi ne varsa artık veriyorum
Sumre0681_ Zeyno111 nasıl yutabiliyor benim kızım sürekli öğürüyor çok üzülüyorum mümkün olduğunca çok pütürlü vermeye çalışıyorum ama her defasında öğürüyor
Senihaaa Nnur olabilir canım ben çünkü hep koydum salatalık avakado peynir zeytin 1 yaşındna sonra da domates ekledim böyle alıştık
SouIfIy Kahvaltıdan muzdaribim bende. Hiçbirini yemez gece beslenmesinde mı açaba? Sabah ilk uyandığında da mutlaka emer gece de 3 4 kez. 15 ayligiz ama kahvaltıya ağzını sürmüyor.
Senihaaa SouIfIy gece beslenmesinden olsbilir canım büyük ihtimalle benim oğlum akşam yemek yiyor sonra saat 10 gibi emiyor uyuyor sabaha kadar sadece su içiyor uyanıncada direk kahvaltısını yaptırıyorum öyle güzel yiyor ama kahvaltıdan önce meme emerse kesiyor yemek yemiyor bizde 15 aylığız
SouIfIy Senihaaa anladım gece beslenmesini kesmem lazım. Onu da yapabilir miyim bilmiyorum. Süte güvendiği için hiçbir öğünü düzenli değil maalesef🤷♀️
Nnur Senihaaa 19 aylık olucak 2 gün sonra. Eline veriyorum bazen salata yaparken ısırıp atiyo onu da anlamıyorum ki
yasemnugr06 7 aylığız bizde yumurta sarısı lor tereyağında pişiriyorum ya da yumurta haşlıyorum avakado muz püre yapıyorum
SouIfIy Senihaaa ay yok zorlamam vicdanım rahat etmiyor acaba yetersiz mı besleniyor diye. 10 11 gibi corba iciriyorum bende.😅😅 memeyi birakinca yer ınşallah. Sizinkinin maşallahı var bu arada☺️
zurgun Senihaaa gece beslenmesini neden kestiniz acaba ben de kesmek istiyorum çünkü sabah bizimki de ağzına lokma sürmüyor 7/24 meme ile yaşayabilir bir de nasıl kestiniz önerilerinizi alabilir miyim