Benanneoldum Bebeği çok sinirli olan var mı ? Ne yapıyorlar siz ne yapıyorsunuz sakinleştirmek için ? Benim oğlum aşırı derecede sinirli sürekli ellerini yumruk yapıp kendini mosmor edip sıkıyor bağırıyor normal mi acaba ya 😥
Rodin124 Benanneoldum kızım doğduğundan beri öyle kabullendik artık sakinlesmiyor da istediği gibi olsun bitsin istiyor istediği olmadığında kafasını ayağını yere vuruyor sakinleştirmek için Eline birsey verdiğimde ağlayıp yüzümüze fırlatıyor kabul ettik sadece kafasını dağıtıyoruz sürekli AA bak Burda ne var bazen keyfi yapıyor bunu kendi haline bırakıyoruz bi iki kıvranıyor sonra kalkıp oyuncaklarına dönüyor takmayın derim birde bu durumuna alışın bebeklerin çoğu böyle kızım 15 aylık bu arada
Tgb_ Benanneoldum benım oğlumda asırı agrasıf ve huysuzdu en son ağlarken nefesı kesılmeye basladı doktora gıttık demır eksıklıgı cıktı 2 şişe surup içti yenı yenı sakınleşmeye başladı daha uysal bır cocuk oldu
Senihaaa Benanneoldum 15 aylık canm doktorumuz gördü onu bişeyi isterken kullanıyor dedi izin verme onu kulllanmasına dedi
Deletedmom212 Benanneoldum bizde 16 aylığız sürekli tokat atıo bize vurup cimcikliyo ısırıyo bide öyle bi hırs ve keyifle yapıo ki bunu. Cocuk doktoruna gittigimde sorucam bende canım
Linva Suratimi tutup iki eliyle aynı anda beni tokatliyor, kafasını yere vuruyor(acıyınca daha çok sinirlenip ağlıyor), heryerimi çiziyor 🤷♀️ ve garip bir ağız şekli oluşuyor sinirlendiğinde 😅
Hemanjiomluminik Benanneoldum daha 3 aylık ve mamasını geç yapınca çıldırmış bir şekilde ağlıyor. Tükürüğü ile kendini tıkıyor. Yatınca sinirleniyor illa dik duracak.