Nurhiram Kızlar yeni ek gıdaya geçiş yaptık 3 gün kuralı ile ilerliyorum en son havuç verdim böyle döküntü oldu sizce alerji belirtisimi bu
Erdeminannesi19 Nurhiram havucun alerji yapacağını sanmıyorum bu daha çok isiliğe benziyor sıcaklar bastırdı ya ondan olabilir çoğu Bebekte olur😬çok geçmiş olsun
Zk95 Nurhiram bizdede böyle var. Tadımlara başlamıştık doktora gönderdik. Alerji değil sıcaktan dedi her gün 1 yada 2 kez yıkıyorum ama hava çok sıcak geçmedi daha
Ayaz29 Nurhiram alerji de genelde kuruluk da oluyor. Ama sizinkiler pıtık pıtık isilik gibi. Havalar sıcakya. Bizde de var isilik. 😔
Sophie8 Erdeminannesi19 aslında havuç alerjiktir. Ama dediğiniz gibi sıcaktanda olmuş olabilir. Kakasını takip edin, havuç vermeye devam edip artıp artmayacağını izleyin bence.
Sophie8 Erdeminannesi19 çok pardon şu cümlenizden öyle algıladım ben, yanlış anlamışım. Ayrıca post sahibi olmadığınızı görebiliyorum teşekkürler😊 Erdeminannesi19 havucun alerji yapacağını sanmıyorum
HeyArnold melisaninannesi Nurhiram Evet bilmedikleri için öyle diyorlar. Benim bebeğimin de var havuca yani havuc da yapmış olabilir. Eğer pıtır pıtır mibikse isilikte olabilir.
melisaninannesi Nurhiram canım havuç alerji yapmış bence benim bebeğimin de havuca alerjisi var. Bilip bilmeden yorum yapıyorlar yok havuç alerji mi yaparmış o yüzden 3 gün her şeyi deniyoruz.
Nenvarkuzum Nurhiram alerji daha farklı oluyor daha çok isiliğe benziyor salyası falan alıncaya o şekilde oluyor benim bebeğimde ciltleri çok hassas alerji döküntü gibi oluyor çok kalın giydirmemeye gıdısını yerim maşşallah Allah bağışlasın 🥰
Nurhiram Nenvarkuzum aslında kalın giydirmiyorum sadece zıbın giydiriyorum o yüzden isilik olması güç biraz ve sürekli duş aldırıyorum
Erdeminannesi19 Sophie8 alerjik değil demedim bu döküntüyü havucun alerjisinden dolayı olduğunu sanmıyorum yazmak istedim. ayrıca post sahibi ben değilim.
Kardelen_07 Cok ciddi birsey gorunmuyor. Benim bebeklerim alerjik oradan biliuorum. Kakasini gozlemleyin mukuslu ve kanli oluyorsa bi alerji dokdoruna goturun