_esraaozturkk_ Ayaz29 valla ben istedigi bsey olsun dedm nargile istedi onu alacam birde o bana tişörte baskılı ilk anneler günün kutlu olsun Anneciğim diye hediye almış bnde ondan alırım olur bter😅😅😅
ilknurgoksu Ayaz29 anneler gününde maddi degil manevi çok desteğini görmüştüm çok hastaydım o gün hiçbir şey yapmadan sadece yattım ama ertesi gün ev çiçek gibiydi 😂🦋o yüzden güzel bir hediye alacağım 🌸
TalihKusu Yigitkomuz_ evet bu sene biraz da maddi zorluktan hic bisey görmedim özel günlerde bende almycammm. Bu arada düşkünü de değilim ama yarimnelma gönül alma demişler bitane gül bir çikolata da yeter di ama gel gör ki adamın ruhu öküz. Ben karantinaya geldi diye ellerimle pasta yapmıştım ah ah
GirayinAslisi Ben istediği bisey olsun dedim o yüzden ona sordum ki beğenmediği bsiey asla kullanma zo yüzden sen karar ver dedim ayakkabı almak istiyor onu alırım artık 🤯 😀
Ayaz29 GirayinAslisi benimki de öyle tabloymuş fotoğrafmış çok şaapmaz illa kullanacağı bişey olacak 😂😂
GirayinAslisi Ayaz29 aynen boyle şeylere pek takılmıyor hoşuna gitsin diye istedigin bisey alıyım bari deidm o bana 2 tane tişört almıştı evde giymm için 😀
Ayaz29 _esraaozturkk_ bende öyle bişey düşünüyorum başka bişey gelmiyo aklıma. El iziyle baskılı kupa var. Bide tişört var aklımda 🤷♀️
Ayaz29 ilknurgoksu bende öyle bişey bekledim hatta söyledim 😂 manevi hediye zahmetli işine gelmiyo ama 😂
GirayinAslisi Ayaz29 zaten o da ben tişört bakıyorum diye almıştı anneler günü hediyesi olsun diye aradan çıkardı 😀😀ne kadar da duyguluyuz gözlerim yaşarıyor maşallah, deyiniz lütfen 😀
Sin21 Ayaz29 geçen yıl ultrason fotoğrafını çerçeveletip vermiştim küçük bir notla bu yıl da mini anahtarlık yaptırcam fotoğraflı bebesi ve kendisiyle olan fotoğraflarıyla seneye de bişey yapmam artık her yıl bişey yapılmaz 😋😂
Ayaz29 Sin21 aslında çok güzel hediyeler yaptıkların ama benimki napim ben bunu der. 😂 İşine yaraması lazım aldığım şeyin 😂
Sin21 Ayaz29 evet maddi hediye vermeyi sevmiyorum anlamlı şeyler seviyorum yorucu bir durum 😂ama karşılığını alamıyorum o ayrı olsundu 😂
Ayaz29 Sin21 çok azdır karşılığını alan zaten takma boşver 😂 süpriz kahvaltı hazırla diye diye dilimde tüy bitti hala bişey yok 😂😂
Sin21 Ayaz29 insallah olur 😂 sabah bana sen uyu çocuğa bakarım dese yeter aslında hediye lazım değildi😂