Mrhba arkadaşlar..içimi döküp sizinle konuşmak istiyorum..eşimin annesi vefat etmiş..babasına yakın olalim başka yan apartmanda eski bı daireye taşınmıştık..ilk yıl bi sorun olmadan oturmuştuk..geçene sene iki kere akrep çıkmıştı.hamileydim..evden çıkmak istemiştik ancak kira fiyatları o kadar yüksekti ki taşınmadik..niyetimiz o kadfa yüksek parayı kiraya vercegimize ev alıp çıkmaktı..ama nasip olmadı..eşim kuaför.. çalışan elamn.. kredi ye başvurmuştu ancak çıkmamıştı… babasıyla konuşup bizim yerimize çekip biz odcektik..ancak çekmedi. Desemki ona ödetcegiz haklı derim..kendilerine ait evleri var ama bulunduğu yer eşimin işine çok uzak ve hiç bişeyi olmayan biryerde bulunuyor..degerlenmelerini bekliyorlar ama hiç bı sekilre degerlenmiyor..yada daire sayısı az veriyorlar. 5kisinin hakkı var ….nyse kaynatama evlendiğimdeb beri bakıyorum..ilk sene iki evin işi gücü hersyi benden soruluyordu..yeme içme birdi…iknce senmde hamile kaldım o yuzden kendi evimde yemek yapmaya ,kendi işlerimi yapıyordum. Onun işine feln yapamıyordum. Gebeligimde kesmin değeri düşüktü riskliydi. Zten şifa varki kaynatam Türkmenistan li bı bayanla evlenmişti..kadın evlendiğinden beri hep biseylri bahane ederk gidip yatılı olarak çalıştı…en zor zamanlarımda bile bırakıp gidip çalıştı..benim vicdanım rahat etmiyordi kaynatama sinirlenmeme rağmen yine elimden geldiğince işini gücünü yapıyordum… yemeğini yapıp yolluyordum….. Kaynatam o kadar gamzsiz birisi ki karrılık yapmayan evinde durmayan o beyinsiz aptal kadına ev sözü vermiş..onun geleceğini düşünüyor.. Ona vermediği para kalmadı..kendi oğlundan çok o kadının oğluna bakıyor . Eşim merhametli baabsi olduğu için katlanıyor. Ramazan gelince evimize davet edip sahuru iftarı birlikte yapalım istedik. Öylede yaptik..ama dün yine akrep çıktı..kızım 8aylik ve hep yerlerde. O kkadar korktum ki kızıma bişey olucak diye..ağlamamak için kendimi zor tuttum. Eşimin üzülmesini istemiyorum..ben bayramdan sonra burdan çıkıyorum dedim ..eşimde ev bak dedi..nyse kiralr yüksek eski evler. Ben eski eve gitmem daha dedim.ne yaptığım temzlik görünüyor nede temizliği bitiyor dedim….zaten doğur düzgün evde yoktu..eşim ona o kada para vercegime satilik alır yine koyarrim öderim dedi.. berber evlere baktık..Ama Allah ev satanlara merhamet versin…babanla konuşsana dedim sinirlendi.. kaynatam sahurluga geldi..eşimle konusrken ne oldu diye bı soru sormadi..ben kocaman akrep çıktı baba dedim…oda nasıl nerden geldi bilmiyoruz dedim..eşimle konusrken ev konusunu konuşuyoruz ağızni açıp hicbisey demedi .sahurunu bı güzel yaptı gitti..😠kredi çekse biz odicez zaten.. eşime çıkmıyor 🤦ama nasıl bı adam nasıl bı baba anlamıyorum..torununu çok seviyor güya 😠 eşim tekradan krediye basvurcak.bakalim olmazsa bayramdan sonra kiraya cikcaz mecbur..kaynatamdan o kadar soğudum ki..bize gelince paranın hesabını yapıyor. Birlik yerken markete birlkte gidip ihtiyaçları alıyorduk en ucuz şeyleri almama rağmen yine suratı düzelmiyordu..ona kalsa evde ihtiyaç yok herşeyde. İhtiyaç yoktu..Allah kimseyi kimsenin eline bırakmasın. Bu benim imtihanım..çok uzun oldu hakinizi helal edin…siz olsanız kaynataniza nasıl bı tavrida bulunurdunuz… içimden hiç bişey gelmiyor ona karşı ama yinede gönlü kırılmasın diye eşimle birlikte sohbetimizi eskik etmeyiz ..o gelince güler yüzlü olurum ki yanlış anlamasın diye..ama dünki yaptığı tavirdan sonra içimden biseyler koptu.. eşim o gittikten sonra nerdeyse aglicakti..anasi olmayanın babası olmuyormuş kızlar. 😞😞😞😞