Humi Alprn4 ben tuz lambasini acik birakiyorum bebegi rahat gorebikeyom diye birisi yanimda olsada olmasada acik birakirim hep
Neib Bende ilk günler loş bir gece lambası kullanmıştım canım gece emzirme ve alt değiştirme vs daha kolay olsun bunlara alışmam için daha rahat oluyordu ama ilerleyen zamanlarda baktım uyurken geç dalıyorum yaklaşık 1 ay sonra kadar kapattım😊
ARASBULUTTOPRAK Alprn4 Oturma odamda sari isik vardi beyaza cevirdim canim yatak odasnda yatamadm cocugm cok agliordu esim uzerine falan yatar uykuds belki diye oturma odasna aldm cocugu hergun isik yakiyorm 15 gunluguz
Deletedmom413 Alprn4 Inanışı bilmemde karanlikta emzirmeye almasi zor oluyor diye gece lambasi yaktik halada yatiyoruz 🤣 7 bucuk aylik
78bb Alprn4 yapmaktan sarar gelmez diye bende yapmıştım canım iyi yapıyorsun ben eşimin atletini de yan yastığa koyuyorum batıl ama olsun
DogaLina Alprn4 öyle diyolar evet ben pek inanmasamda ışık açık yattık. Ama daha cok cocugun suratını görebilmek için ☺️
Hunilianne Alprn4 biz hep karanlıkta yattık. Karanlikta uyumaya alışsın istedim. Kapıdan sızan ince bir ışık oldu sadece. O konuda bir sıkıntımız olmadı.
milasmommy Alprn4 ay aksine benide karanlıkta yatırıyorlar odanın ışığını bir kez açmadım bebek ışıktan rahatsız olurmuş diye. Gece lambam var o yanıyor. Bazende aranın ışığını açık bırakıyoruz o kadar 🤷🏻♀️