Aysun16 Hanimlar adetim 25 gun gecikti 1 hafta once test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim emziriyorum birde diyetisyene gidiyorum diyetisyenim ödemin var olmaman normal dedi ama yinede hep bi korkuyla duruyorum olsaydi testte cikarmiydi
Mehmetberatnnannesi Aysun16 çıkardı bence çünkü bende aynısını geçen ay yaşadım her ay düzenli olurdum gecen ay 20 gun geciktim test negatif çıktı bikaç gün sonra oldum hatta bu ay da aynısını yaşıyorum valla bilen varsa yazsın hamilelik olduğunu sanmıyorum bu aralar çogu kadın böyle galiba
Aysun16 Deletedmom283 Elifygt testi adetimin ustunden 15 gun geciktikten sonra yaptim olsa cikardi diye dusunuyorum 2-3 gunde cikiyormus cunku ama yinede insani bi korku sariyor bende diyetisyenle zayifliyorum detoks cayi falan iciyorum oyuzden sanirim
Elifygt Benımde bu ay 1 aydan fazla gecikti kac kez test yaptım hatta gidip kan testi yaptrdım brsey cıkmado neden böyle oldu anlamadım kendi kendime diyette yapıyorum sirkeli suda ıcıyorum belki de ondandır diye dusundum
Elifygt Aysun16 bencede zaten bide bu ara herkeste bir gecikme var hormonlarda alt ust oldu evden dısarı xıkamıyoruz fılan hepsı bı etken