Arya bence iyi bir cerraha götürün bağırsagına baktırın oğlum suan 2yaşından tam anlamıyla 1yaşında başladı kabızlık öncedende olurdu ama çok degil sonra sıklaştı ve yapamaz oldu sürekli benim yardımım ile yapardı bi doktor var Konya’da medicanada çocuk doktoru sürekli ona götürdüm dökmediğim para kalmadı lanet olsun parası batsın yeterki çocuğum kurtulsun dedim dubhalac verdi gönderdi bu arada oğlum 3aylıktan bu yana mama ile büyüdü smilac ek gıdada alıyordu fakat yine kabızdı Birgün yavrum kakası geldi aglıyor kaka ne çıkıyor ne geri gidiyor o agladı ben allahım yavrumu kurtar diye ağladım en son elimle yardım ede ede çıkarttık hemen doktoru aradım ve sizin amacınız para başka bi derdiniz Yok dedim ne yapalım diyor sen mi doktorsun ben mi sen bileceğin iş o dedim biz geliyoruz ilaç veriyorsun fayda etmiyor bi bak bakalım bu çocuğun bagırsagına ne var dedim gelin bakalım diyor birdaha gelmem sana dedim ve kapattım ama o denli sinirliyim diğer yandan ağlıyorum neyse annemlerin komşusu bir cerrah var ona götürdüm oğlumun bagırsagına bi baktı ki bagırsagı doğuştan iki tur kıvrımlıymış ondan zorlanıyormuş ve şuan poposunu kendisi kullanamaz ilerde eğer tam anlamıyla poposunu kullanacağı için yaparsa rahatça ameliyat etmeyiz ama yine aynı sorun yaşanırsa kıvrık yerleri keser düzeltiriz dedi şükür oğlum o gündür bu gündür rahatladı allah razı olsun o doktordan bu arada oğluma denemedigim kalmamıştı keten tohumu zeytin yağ çörekotu yağı kepekli ekmek ve daha bir çok şey