Dilsahaykut2 Iyi geceler kizlar 28 gunluk bi anneyim bebeyim gun icerisinde kafasi cok terliyo saçi terliyo havadanmi cokta kalinda giydirmiyorum ne yapmam lazim kizlar normalmi bu yardimci olursaniz sevinirim
hunilimomm Dilsahaykut2 çok normal canım teri birden kafası ile atıyor suan bide bütün gün yattığı icin de terler benim kızımda oyleydi Arada yine öyle terliyor 11 aylık
Sahreyldrm Dilsahaykut2 benim kızım da çok terlerdi hâlâ da öyle ama dikkat et terleyip sogumasin sen sürekli kurula bronşit olduk biz 2 aylıkken hastanelerde yattık çok zordu 😔 yatarken sürekli çevir diğer tarafa yatır üstüne çok ince bir müslin örtü ortsen yeterli kafasının altındaki çarşafın da naylon olmamasına dikkat et bişey olmaz Allah’ın izniyle 💕
Ebru_ela_sude25 Dilsahaykut2 canim biz 4 ayligiz inanki bizde asiri terliyoruz sadece zibin giyiyor corap yok ama kafasi bildigin su yani bir aylikta 2 aylikta 3 aylikta ve 4 aylikta bunlari hep yasadim biz cok terliyoruz endise etme diye soyledim
Gulfem07 Dilsahaykut2 normal bebeklerin kafası vücudundan büyük olduğu için teri baştan boyundan atar.
FundaAlparslan Dilsahaykut2 normal canım her bebeğin kafası terler mama yerken emerken uyurken biz yedi aylığız hala terliyor yastık çarşaf sırılsıklam oluyor 🥰
Deletedmom331 Dilsahaykut2 d vitamini kullanıyor musunuz? Bizimde çok terliyordu ocean d3 kullandıktan sonra geçti