sundus Kızlar mama hazırlarken pratik önerileriniz var mı.malum sıcak su her an hazır değil biberon çabuk soğuyor 30 dk içmeleri gerekiyor bebeklerin ne yapacağız bu işe
Boylu0104 sundus e bebekteki baby plus termosu kullanıyorum harik cok uzun sure sıcak tutuyo cok cok memnunum
G_ADAN sundus termos almıştım a101 den mükemmel 😊 hatta 2 tane aldım birine kaynar koyuyorum birine soğuk. Mama yapacağım zaman ılıştırıyorum😊
Aselebru1 Elifff bebeğe mama yapılacak su bi kere kaynatılır ve öle kulanılır sürekli ısıtılmaz phş dercesi düşüyo
BeyzaBaltan Elifff Bende böyle yapmayı düşündüm, ama aklıma şu soru geldi acaba mamayı kaynar suda mı çözdürmek gerekiyor ?? Yardımcı olursanız sevinirim 😊
Mlsyldz Peki dışarı çıktığınzda mama kutusunu direk aliyomusnz yoksa başka bi kabin icinemi koyuyosnz ? Bn direk almk istemiyorm artik kocaman kutuyu ne alsam diye düşünüyorm ?
imma Mlsyldz icine 4 öğünlük mama koyabileceğiniz kuru mama kaplari var. Ben dışarı çıkarken onu ve sıcak su termosunu aliyorum. Cok pratik
_Sare Mlsyldz bende dışarı çıkarken küçük bir termos ve mama kabı alıyorum yanıma o kadar pratik ki . Ölçü kaşığı olmadan evde istediğim miktarda mama kabının bölmelerine koyuyorum üç bölmesi var hemen hazırlanıyor
Dyts Mlsyldz nuk un mama kabı var çok güzel ben onu kullanıyorum katı gıdaya geçincede işinize yarayabilecek bir ürün 🥰 e bebekte bulabilirsiniz nuk toz mama kabı diye aratırsanız 🙋🏼
Zebra Gece çok zor oluyor malzemelerin yatağımın başına koyup denedim ama gece lambasında iyice elim ayağıma dolaştı.
Mlsyldz imma nerdn bulablrm o kapları peki hc denk glmedmde 🤔 ikeada fln varmı acaba ya da bi kavanozda olur ya plastik olsa bisey olmaz heralde daha iyi ağırlık yapmaz çantada atn yeterince dolu oluyor hep 😁🙈
nurayuzun Mlsyldz babyjemin kapları vat ben hepsi burada dan almıştım 3 öğün için ayrılmış gayet kullanışlı
imma Mlsyldz ben yurtdışından almıştım ama geçen joker’de de gördüm. Plastik oluyor,dediğin gibi çantalarımız zaten pek ağır 🙄