Melekannesi27 Kızlar 46 günlük bir kızım var bazen korkuyo kolları titreyerek uyanıyor ve ağlıyor hiç bir şekilde durmuyor sadece meme emerken duruyor biraz önce tam emzirdim yerine koyacaktım titreyerek ve ağlayarak uyaniyo neden böyle oluyodur sizce 😐
Gamze3466 Melekannesi27 tensel temas istiyor yanında sizi istiyor olabilir birde sürekli okuyun siz bebeğinizi nazar da olabilir ama bence sizi arıyordur. Birde kundaklıyor musunuz bebeğinizi? Eli kolu açıkken de birden uykusunda kendi hareketinden korkupta ağlayabilir. Havalar ısndığı için isterseniz ince müslin bir örtüyle kundaklayın derim 👍
Niqu_97 Melekannesi27 bebeklerde oluyor bazen.Yarım Kundak yap uyut ben öyle yapıyordum.Birde gaz sancısıda ola bilir.Korkacak birşey yok merak etme :))
morsevenfilolog Melekannesi27 Çok normal sıçraması. En ilkel reflekslerden biridir. Bebeklerimiz de henüz çok ilkel. :) Anne karnında minnacık yerdelerdi koskocaman dünyaya geldiler. Orada da sıçrıyorlar aslında ama elleri kolları bir yerlere mutlaka çarptığı için korkmuyorlar. Doğdukları zaman da güvende hissetmek istiyorlar. Çok normal. Korkmayın. Onu rahatsız edecek boyutta ise yarım kundak yapabilirsiniz. Sadece ellerini sarıp bacakları serbest kalacak şekilde. Bu onu anne karnında gibi güvende hissettirir. 🌸
Arasannesi Melekannesi27 benım bebegımde sıcrıyo ırkılıyo hattta bazen rüyasında aglayıp sızlıyo.ses gelıyo bakıyorum uykuda.üzülğyorum bende neden oyle oluyor dıye ama normalmıs
Melekannesi27 Gamze3466 zaten öyle olduğu için sık sik emziriyorum doğduğundan beri hiç kundak yapamadım çünkü eli hep yüzünde birakmiyodu bazen kollarını sarıyorum bende çok korktum ya
Arasannesi Melekannesi27 kundak dıyolar ama benım bebegım yaptırmıyo en bastan berı cok bunalıyo ellerını oynatamayınca da uyanıyo oyuzden bır çare bulamadm
gamzemustafa Melekannesi27 bakara ve rukye suresi baya sakinleştiriyor ben oğluma doğduğu günden beri tv den açarım sakinleşip uyur