Fatma_efe Merhabalar doğum yapalı 3 ay oldu ve kötü kokulu akintim hala gecmedi ve aksine iki gündür fazlalaşmaya başladı ve cok agrim var yaşayan var mi acaba kadim doguma gitmelimiyim ?
Ruzgarin_annesi Fatma_efe kötü kokulu akıntı mantar enfeksiyonu bildiğim kadarıyla antibiuotik ve fitil kullanmanız lazım
Seda_123 Fatma_efe Enfeksiyon var büyük ihtimal fitil veriyorlar bu durumda gitmenizde fayda var önemli bişey çünkü bu
Deletedmom278 Fatma_efe Enfeksiyon olabilir bol su için. Bu zamanlar doktora gider misiniz bilmiyorum. Zamanla kaşıntı yanma falan yapabilir.
oglunasik1anne Fatma_efe Enfeksiyon vardır canım fitil verirler. Bende yaşamıştım o durumu doktor fitil yazmisti
Fatma_efe Ruzgarin_annesi antibiyorik dogum yaptigimda vermislerdi ama bi faydasini göremedim hamilelikte de fitil.kullandim
Ldy Fatma_efe eğer doktora gitmeye korkuyorsanız eczacıya söyleyin size fitil verir mutlaka kullanın çok geçmiş olsun
0821stm Fatma_efe farklı nedenleri olabilir sezeryan doğum yada doğumun uzun sürmesi gibi mesela.korkulacak bişey yok ilaçla geçer .ama mutlaka gidin