Gulella120 6+ay muhallebilerinde ve kahvaltılarda hangi pekmez kullanılıyor bir önemi var mı ? Elimde bi tanıdığımızın kendilerinin yapmış olduğu ev yapımı pekmezi varda onu kullansam sıkıntı olur mu acaba, teşekkürler ☺️
Deletedmom278 Gulella120 Başlarken keçiboynuzu ile başlayın isterseniz. Üzüm hiç vermedim o yüzden yanlış bir şey demek istemiyorum.
Caglamarail Gulella120 benim kızım 6 ay 15 günlük ben üzüm pekmezi veriyorum bi yan etki görmedim cnm . Bazen yoğurtla veriyorum çok seviyor . Bazen de 2 bebe bisküvisi yoğurt pekmezi karıştırıp veriyorum . Muhallebiye pekmez komuyorım bebe bisküvisi atıyorum
[silindi] Gulella120 markasız alsanız en güzeli aktarlarda oluyor keçiboynuzu gerçek pekmez daha besleyici olur. Biraz pahalı ama
GUBILIK Gulella120 gaz yapabilir. Üzüm ne zaman veriliyor ona bakın isterseniz. Biz de cok gaz yapmıstı
GUBILIK Gulella120 o sitelerdekini alıyorum. Markasını hatırlamıyorum. internet satısı dısında bildiğimiz marketlerde yok sanırım bunlar
Sevda35 Makarnavitmayı öneririm keçiboynuzu özü pekmezi,en sağlıklısıdır bi araştırın siteyi derim.1yaşına giriyoruz hünnap markasının keçi boynuzu özünü aldım bu sefer.oda çok iyi
Alparslan2810 Gulella120 keçi boynuzu ve hurma pekmeziyle başladık sorun olmadı yeni yenide üzüm pekmezi yiyoruz
Gulella120 Alparslan2810 Üzüm pekmezinin sonra yenilmesi gerektiğini bu sayede öğrenmiş oldum iyikide sormuşum 🥰