Nisa1616 Hanımlar kızımın poposu pişik bezin markasını degistirdim ıslak mendil kullanmıyorum ama yinede pek önüne geçemiyorum.bir sürü kremde denedim.evde bide.muhacir kremi var kullansammi bilemedim.kullanip memnun kalan varmı
Mrs_Mert Nisa1616 Annemde de var o keremden mavi bi kutu. Biz denedik bi problem olmadı. Sürebilirsiniz bence
GramPozitifBakteri Nisa1616 mavi krem mi eğer oysa 4 aydır onu kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım hatta pişik olmuştu geçirdi bembeyaz şuan kızımın poposu onu bulabildiğim sürece başka kreme elimi sürmem
Birkoalaanasi Hamazinc bizim için çok iyi olmuştu. Sabah ve akşam sürülüyor, arko krem kıvamında anında bitiriyor olduğunda 🧜🏻♀️
Birkoalaanasi Nisa1616 biz sadece pişik olarak eczaneye sorduk oda direk bunu vermişti,fiyatı üç buçuk tele 🍍
Nisa1616 Birkoalaanasi Tamam teşekkür ederim bende yarın sorarım bi eczaneye kaşıntıyada iyi geliyorsa alırım.
Tubazraa Canım pişik 3 günden fazlaysa mantar oluyormuş zaten ben hepsini kullandım macır kremi filan ama geçmedi hametan bepantol da geçirmedi en son travazol kullandık 1 günde geçti bezi değiştirdim bidaha da hiç olmadı çok şükür
Mom010 Nisa1616 o yetişkinler için canım bebekler için ayrı oluyo o kremin sırf bebekler için olanı var https://images.app.goo.gl/Yduer2XiwdR3onS4A