Fatmako Oğlum 13 aylık hiçbir şey yemiyor su zorla günde yarım çay bardağı içiyor bugun bezini sadece 1 kez çiş yaptı sabahtan beri. Urfadayım hava baya sıcak çok da terliyor ama gene de endişeliyim. Ne yedirmek ne içirme gerek bilmiyorum
Annesinin-pasasi Fatmako ayyy bugün çok şükür Urfa biraz serindi gibi 🤦🏻♀️ Ya hafif seyler verin benim oğlum da yemeyi reddetti mecburen bebelac gold bebek muhallebisi mamaları veriyorum yiyor Migros’ta var toz halinde kutuda satılıyor onu deneyin isterseniz ballı olanın tadı güzel onu yiyince oğlum bol su içiyor çok şükür
ecem34 Fatmako bu havalarda bizim bile doğru düzgün canımız bişey istemiyor. Benim kızım da 11 aylık yedikleri Yoğunlukla karpuz yoğurt meyve. Birde emiyo onun dışında yemek yemiyor. Zorlamıyorum bende napıyım çok yoruluyorum 😂
Ynctlgtmn Allah kolaylık versin valla yemeyen bebek zor sevdiği biseler yok mu meyve falan onlari verin o bu sicaklarda nasi susuz duruyo ki emiyo mu peki doyuyodur belki
NaimeYilmaz Fatmako Kalıyordur tabii ama istemiyorsa ne çare🤷♀️ Yapıp önüne koyun istediği kadar kendi yesin
Annesinin-pasasi Fatmako meyveli yoğurt mesela şeftali ve yoğurdu blenderden geçir içerisine biraz pekmez koy çok sever
Fatmako NaimeYilmaz onu da yapıyorum döküyor heryere ama ağzına lokma atmıyor ama yere düşmüş pirinç tanesi gibi şeyleri toplayıp yiyor çok anlamsız
Organiktavuk Fatmako ben bazen kızım bir şey yemediğinde tv ünitesinin oraya kayısı kurusu koyuyorum düşmüş gibi bulunca sevinip yiyor 🤣