Ayazgizem2019 3 er gün kuralıyla bişeyler vermeye başladım. Ne versem surat firdevs yöreoğlunun final bölümündeki haline dönüyor. İlk defa tattığı içinmi böyle yoksa beğenmiyor mu ? Nette beğenmediklerini bi süre vermeyin diyodu bu beğenmemek mi yadırgamak mı 😂
Uzaymekiii Ayazgizem2019 ahahahah Firdevs yöreoğlu mu😂😂😂😂😂 allah iyiliğinizi versin😂😂 eğer ilk kaşıktan sonra ikinciyi yiyorsa yadırgadığı içindir yemiyo çıkarıyosa hoşlanmıyodur annesi. Maşallah böyle firdevse can kurban allah bağışlasın🙏🏼😊😍
Ayazgizem2019 Uzaymekiii ya öğürür gibi yapıyo ama yutuyo sonra. Sanki limon vermişim gibi tepkiler veriyor hep 🤦🏻♀️
Deletedmom318 Ayazgizem2019 Başlıktan yola çıkıp girdim kaos var sandım postun içinde bu minnoş karşıladı beni ♥️ Çok tatlı 🌼
Uzaymekiii Ayazgizem2019 ilk defa ağzına katı bişey girdiği için muhtemelen. Yutuyosa sorun yok vermeye devam👍🏼
Aselhafsam Ayazgizem2019 Oyy miniğim maşallah 🥰bende yoğurt tan başladım sebzeyle devam etmek istiyorum ama hiç istemiyor onları tükürüyor 😅
oglunasik1anne Ayazgizem2019 ya kuzum benim masallah sübhanallah değişik geliyordur tadı canım . Benzetmen çok iyiydi 😂🌹
Rengin Ayazgizem2019 yaaa maşallah sana💞 bende kızıma karnabahar haşlayıp vermiştim Allah belanı versin der gibi bakmisti hiç unutmuyorum. 😂😂😂😂
happy_sem Ayazgizem2019 ilk basta sulu seyler verin cunku kivama alisik olmadiklari icin yadirgiyorlar tatlarini aldikca benimserler