Destini34 Merhaba sevgili anneler yarın 4.ay aşımız yapılıcak. Bacaktanmı koldanmı yapılıyor aşı ve kaç tane? Yaptıran varsa bilgi verebilirmi.. şimdiden teşekkürler 🙏🥰
Deletedmom190 Destini34 Size hastanede dogumdan sonra bir kitapcik verdiler mi ? Orda butun aşılar yaziyor. Bende ordan bakiyorum hangi asilar var diye.
mrvcr Destini34 biz de henüz yaptırmadık ama bacaktan 2 tane diye biliyorum. 2. ay aşılarının 2. dozu. (verem aşısı hariç)
Destini34 Gamzem12_y Deletedmom190 verdiler evet ama orada kaç adet olduğu yazıyormu yada kolmu bacakmı diye bir bilgi vermiyo bildiğim kadarıyla 🙄
Destini34 Ffatma02 ayy eyvah eyvah yinemiii ☹️☹️ en zoru sanırım bu aşı kıyamet kopuyor geçen sefer baya huzursuz olmuştu ☹️
Deletedmom190 Destini34 Kol bacak demiyor haklisiniz. Amac kac adet oldugu hangi sylarda yapılması gerektigi. Aşilarin icerigi falan yaziyor
Deletedmom318 Destini34 1 yasa dek genelde bacaktan yapıyorlar. Bizim 18.ay asimizda kolumuzdan yapmışlardı. 4.ayda 2 aşı var
Yigidom Destini34 2 tane yapılıyor bacaktan ikiside . Karma aşısı yeri ertesi gün kızardı biraz sertlik oldu ama hemşire Normal olabilir dedi
Destini34 Yigidom Geçen sefer yapıldığında bizde öyle şeyler olmadı ama çok huzursuz oldu ve ateşlendi hafiften.. İnsan dayanamıyor ikisini birden bacağına batırınca gözümün önünde çok fena oluyorum kıyamam acı çekiyo ağlıyo ☹️☹️
Ffatma02 Destini34 değişiyor çocuktan çocuğa evet bazıları çok huzursuz oluyor.. benim oğlum iki gün boyunca halsiZdi kuzum benim
Yigidom Destini34 bizimde ilknde olmadı ama ikincisinde kızardı. Ateş olmuyoda aşırı huysuz oluyo normal tabi canı acıyo bende kıyamıyorum cok fena oluyorm ama napalm yapcak bişry yok
Y_anne Kızlar bizimde yarın 4 aylık aşımız var. Bide oğlumda egzama var. Aşı yapınca bi zararı olurmu acaba bi bilginiz var mi?
0120 Destini34 2 tane bacaktan yapiliyor. Bizimde var bayramdan sonra. Bir de rotavirusun 2. Dozunu yaptircam
Nenvarkuzum Destini34 iki bacaktan yapılıyor ilki acıtmadı ikinci vurduğu acıtmıştı gerçi aşıyı yapan kilitlese alakalı ve biraz ateş yapmıştı dikkat edin huzursuzluk çok yoktu bacağına dokunmamaya özen gösterin vurdurduğunuz gün