Asyaefe Canoglum seymanurrrr [bilinmeyen] Berken [bilinmeyen] ahmt Deletedmom02 Canoglum kızlar yeni gördüm Civilden almıştım 120 TL’ye satıyorum yuvarlak baykuşlu yaZarsanız çıkıyor resmî
seymanurrrr Canoglum ne alaka anlamadm. fiyati soyler sana uymaz bana uyar bana uymaz sana uyar burda farkinda olmam gerkeen bir durum yok.
Canoglum seymanurrrr ya ucuza verirse benden önce önce sen alırsan inan benim çok ihtiyacım var ve hükmüm yok
idilinannesi Canoglum ne bu bi oyun halısı için kavga ediyosunuz çok mu pahalı bişeyde normalde de alabilirsiniz 100-150 tl kadar var uygun yani
idilinannesi [bilinmeyen] bayan sıfır kullanılmamış demiş o yüzden dedim hiç kullanılmayan ürünü bayan 50 tl ye satmaz 150 tl se 100 130 tl der tabiki saygı duyuyorum ama sıfır ürün için kavga saçma bence onu belirtmek istedim durumu olmayan ailelere burda yardım ediyolar sevab işliyorlar minnet duyuyorum açıkçası
idilinannesi [bilinmeyen] ben sizin yorumları okudum canım sizin eğlenme amaçlı yazdığınızı gördüm canoğlum diye bayan yazmış farkındaysanız önce ben yazdım bi beklesediniz keşke falan diye o gözüme takıldığı için yazmak istedim 🤗🤗👍👍