Deletedmom056 Hanımlar çok acil morale ve bişeyler duymaya ihtiyacımız var arkadaşımızın kordondan kan sızıyormuş bebeği 6.5 aylık alacaklar yaşar mı böyle olup yaşayan var mı
Seyran01 Deletedmom056 allah izin verirde inşallah yaşar bende 30 haftalık doğum yaptım çok şükür şu anda 8 aylık bi bebeğim var korkmayın erken doğan bebekler çok daha çabuk toparliyorlar belki belli bi süre kuvezde kalır ama sonra ailesine kavuşur allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲❣
SukranUras Deletedmom056 yakın arkadaşım 26 haftalık doğum yapmıştı ikizkerin bşri 1000gram biri 800 gramdı. Şimdi 2buçuk yaşında birer atom karıncalar. Rabbim sağlıkla kavuştursun.
Zynpglsrn Deletedmom056 canım benim kızım 34 hafta da doğdu 27 gün kuvezde kaldı şimdi çok şükür toparladı tek şey asla anne süt unu eksik etme
Seyran01 Deletedmom056 inşallah bişey olmaz benim bebeğim de 1.800 du hastaneden çıktığımızda dualarım bebeğiniz ve tüm bu durumda doğum yapmak zorunda olan annelerimiz için 🤲
Deletedmom056 Zynpglsrn bnm değil arkadaşımın daha doğmadı yarın doğacak dua edin inşalllah yaşasın 800 gram çok zayıf
Asli123 Deletedmom056 😔 rabbim zor gunlerını geride bıraktırsın inşallah bebekler çok güçlü oluyorlar benm oplum kuvezde iken yanında bir bebek vardı 950 gram doğmuş sanırım 27-28 haftaydı tam hatırlamıyorum çoook mınıktı çoook 😟 hayatı işlevleri ise normal seyırımdeudı nefesi alamıyordu
Asli123 Deletedmom056 inşallah dua edecemmm inşallah beyın kanaması geçirmez en korktugum şey o erken doğan bebeklerde 😢 benm oplum haftasında doğmasına rağmen 2 kilo doğdu kuvezde beyın kanaması geçirdi çok zor günler atlattım bende
Deletedmom50 Deletedmom056 benim bebeğim de 25 haftalık doğdu kimse size yaşar yada yaşamaz diyemez o Allah’ın bildigi birşey ama o haftada yaşayan çok çok çok bebek var inşallah oda. İyi olcak annesi kucağına alacak sabır ve dua ile inşallah.. bizlerde çok dua edecez
dfn_ftm_ylcnn Deletedmom056 benim yiğenim 27 haftalık doğdu 1 kilo civari ama 800 gr kadar düştü kilosu şuan 5 aylik Mahsallah çok sağlıklı rabbim ömür verdiyse hiç bişey olmaz.
HcrZynpAlya Merhaba benim kızım 28+2 de doğdu 26 hafta ile uyumlu 700 gram 60 gün küvezde kaldı bir ameliyat geçirdi şuan çok şüküe yanımda erken doğdukları için sıkıntılar yaşıyorlar doğal olarak ama onlar çok güçlü bebekler