Habibeaselkeser Kızlar bebeğim 3buçuk aylık kakasını yapamıyor fitil kaçırdım karnını yağladım yapamıyor napabilirm yardımcı olur musunuz??
FundaBilgin Habibeaselkeser bacaklarını karnına doğru itin dairesel hareketler yapın elinizi karnına koyup saat yönünde okşayın ısınsın ve sakin kalın stresten yapamıyor olabilir
Mehmetberatnnannesi Habibeaselkeser kacgundur yapamiyo nurse Harveys diye şurup var bitkisel bizde o dönemlerde yasamıstık ve bize iyi geliyordu birde öyle deneyin veya ılık banyoda çok iyi geliyo karnına masaj yapın banyo sonrası inşallah fayda görürsünüz
Kadert Habibeaselkeser zeytin yağı içirnn doktormz önerdi 25 günlüğüz bizde mamasna koyuyormm rahatlatoyd
Mehmetberatnnannesi Habibeaselkeser bide şu yöntemi deneyin ılık su ve bal yapın için siz sizin sütünüzden geçer bende çok sorun yaşıyordum ne duyarsam yapardim ama bu yöntem iyi gelir inşallah bir bardak suyu ılıtır içine 1 tatlı kaşığı bal koyup için onbes dakika sonra filan emzirmeye baslayin
Mehmetberatnnannesi Habibeaselkeser bide eczaneler veya aktarlar açık olursa adaçayı yağını alıp bebeğinin ayaklarinin altına masaj yapın ama elinizi bi miktar ıslatın yağı elinize dökün topuklarina ayaklarına karnına masaj yapın etkili bi yöntemdir
Annekeki Banyo yaptirinca yapar, Karnina sicak havlu koyup masaj yaparsan yapar Bir de surekli yapip alistirmamak sartiyla islak mendille poposuna pit pit yaparsan yapabiliyo🤗
Emoss Habibeaselkeser sütle besliyorsaniz sütünüzü sağın içine yarım çay kaşığı zeytinyağı mama ile de besliyorsaniz yine aynı şekilde hakiki zeytinyağı koyun