Ysmn99 Merhaba bu durum başına gelen var mı bebeğim emmek istemiyor memedeyken ağlıyor normalde memeyle aşk yaşayan biriydi neden böyle olur ne yapılmalı
Buss54 Ysmn99 aynısını bende yaşıyorum çevreyi keşfediyor ondan dikkati dağılıyor olabilir demişti doktor ama gecede emmemeye başladı bende bekleyeyim bari bilen vardır belki
BBM Ysmn99 bizimde aynı canım bizde 3 aylığız. Gece güzel emiyo gündüz zorla emziriyorum ve emerek uyuyan bi bebek valla tüm gün onla uğraşıyorum. Gündüz de kucağımda uykusunu getirmeye çalışıp arandığı zaman hemen veriyorum memeyi bazen yürüyerek hafif zıplayarak falan emziriyorum biberonla tutmuyo benimki 😞
Gamzem12_y Ysmn99 muhtemelen atak dönemindedir biz de geçen hafta öyleydik sadcee uykuluyken içiyordu geçti
Lavinya_91 Ysmn99 sütünüz azalmış yada süt akışı yavaşlamış olabilir mi? Benimki çok sinirleniyor emmek istemiyor zorla şarkı söyleyerek emziriyorum sütüm çok az çok yavaş akıyor
Parsmls Benimki de iki gündür böyle memeye gelir gelmez basıyor çığlığı aç biliyorum emzik veriyordım normalde mızmızlandıgında onu alıyor bende yavasca çekip memeye koyuyorım.. ya emziğe alıştı yada sıcaklardan diye düşünüyorum ama sinir bozucu gerçekten 😞
Tubazraa Bizde 3 aylığız aynısı adet dönemi yaklaştığında sütteki tuz oranı artıyormuş ondan dedim adet bitince birini emdi diğerini kesinlikle emmedi şimdi hiç emmek istemiyor sağıp veriyorum
BBM Ysmn99 inşallah canım ya bide etraftan ay yoksa bırakmasın emmeyi falan diye yorumlar geliyi insan iyice kötü hissediyo.. aşıcaz inşallah iyi düşünelim iyi olsun.. pes etmek yok.