1302 Arkadaşlar bebeğim 3 ay 7 Günlük sağlık ocağı bu konuda bilgi vermedi ne zaman yapılabilir fıyati ne kadar bilen var mı?
Lavin25 1302 benim de bebeğim 3 ay 3 günlük Perşembe günü yaptıracağız. Özel aşı olduğu için sağlık ocağı aramıyor siz yaptırmak isterseniz onlar yapıyor. Biz Perşembe günü eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracağız.
Mervey91 1302 3. Ayda ve 5. Ayda yapılıyor devamı varmı bilmiyorum bizde 5. Ayımızda 2. Yi alıcaz bi hfta sonra. Kusma riski oluyormuş o yüzden sağlık ocağı içiriyor. Buzluk gbi bişeyde veriyorlar 15 dk içinde bebeğin içmesi gerekiyor.
Drymsrl Minigim_ 2-4 daha iyiymiş 3-5 ten ilaç daha etkili oluyormuş sağlık ocagı 2. Aylık aşılardan dolayı fazla gelir bebeğe diyip yapmadılar 3. Aya attılar ama doktorumuz öyle şeymi olur dedi 2. Ayda yaptı , hiç bir sorun yaşamadık.
Busraae Drymsrl bizimde doktorumuz 2.ay asılarıyla aynı gün yaptıracak san olur yaptırmıcaksan arasında 1 ay olması lazım demişti
Minigim_ Drymsrl hiç bilmiyorum canım ikisinide aynı doktora götürüyorum niye bu sefer öyle yaptı bir fikrim yok
Kvsryld Busraae şimdilik bir sıkıntı yok yani emmesi zaten sorunlu kızımın uykusu da o yüzden daha 4. Ay atağı hep vardı biz de :) sizin nasıl gidiyor
Yeter123 Benim bu asi ile ilgili bir bilgim yoktu ya biz 5. Ayımızdayız yaptırmak istesek geç mi kaldık acaba 🙁
Elaes 1302 ilk 6 ay içerisinde iki ay arayla yaptırılabiliyormuş. Ben vaktini kaçırdım sanıyordum ama 4 aylıkken gittiğimiz bir doktor geç kalmadığımı söyledi ve yaptırdık.