Betim Tecrübeli anneler ortalama fiyatlı, kaliteli , puseti de olan uzun süre kullanabileceğim ve hatbag araba bagajına sığabilecek araba önerileriniz neler 🧐
Piremsesannesii Betim baby enzo travel sistem kullanıyorum focus bagajına sığıyordu ama Polo gibi arabanız varsa sığmıyor
Minnaktospik Betim tommybaby aldim 550 liraydi bebek arabasibi kullanma sansim olmadi ama puseti guzel kullanisli saglam
deletedmom247 Betim Malesef çok pahalı ben bebek odası takımıyla beraber hepsi içinde almıştımm gayet güzel kibar. Noktabebeistanbul instagram sayfasıda.
Gizemensar Vallaha ben normal bir bebek arabası aldım canım doğduğundan beri kullanıyorum çokta rahat 300 rl ye almıştım 🥰
Betim Gizemensar ben de bi daha kullanmayacam zaten başka çocuk düşünmüyoruz o yüzden uygun kaliteli arıyorum ☺️
Merveyavuzktm Travel almayınnnn pişman olursunuz.. Pierre cardin yehooydu bizimki sanırım çok memnunum. Puseti ayrı almıştık 150₺ye. Çoğu kişiye önerdim alanlar çok memnun hem hafif hem kabin boy olup bavul gibi sürülebiliyor katlanınca araçta da yer kaplamıyor fazla.
ismihazan Betim pusetli istiyorsanız puset takılabilenler travel sistem diye geçiyor ve en ufağı bile araba bagajlarına çok zor sığıyor
aybukemom Betim ben 300 liraya çift yönlü aldım pustide bi arkadaş vermişti bir iki defa kullandım puseti hiç gereği yokmuş
Merveyavuzktm Betim hala kullanıyorum oğlum 8 aylık 🙇🏽♀️ Yani tabi dışarı ne kadar çıkıyoruz şu süreçte onu da göz önünde bulundurmak gerek.