Ebrublbl19 Kızlar anne bebek çantası olarak dışardan bakınca küçük ama içine bir sürü şey alan çanta markası verebilir misiniz kullanan var mı fikir verirseniz sevinirim
AhmetAlanya Ebrublbl19 https://m.n11.com/aggu-bebe-lovely-sirt-cantasi-P262899482?gclid=EAIaIQobChMIx4LX_8Cn3wIVlumaCh1IXQMmEAQYBSABEgI3jvD_BwE&gclsrc=aw.ds Canım ben bu modeli ebebekten almıstım yazın hatta ındırımde 55 tl ye aldım ınanılmaz geniş cok memnunum hatta ıkı cocugumunda kıyafetını koyuyorm
Canoglum Ebrublbl19 valla ben almaya kalktım ama çok pahalı 20 liraya aldığım kendi çantama koyuyorum parz olmayınca elden ne gelir
Kuzuma Ebrublbl19 ben kiplingin sırt çantasını almıştım içine evde ne varsa koyuyorum evet pahalı 😒ama çok kullanışlı ve rahat
umay1520 Ebrublbl19 kalehanbaby derin susarım. Elim kolum ayağım herşeyim ayrıca çok şık ❤️❤️❤️ İnstagramdan bakabilirsiniz sırt çantası modellerine
Baharkuzey Ebrublbl19 kesinlikle muca hatta başka çanta almıştım rahat edemeyince bunu aldım aşırı memnunum
ikos58 Ebrublbl19 skip hop beni kullandıgım yan asma sırt modellerı de var ama ben bundan cok cok memnunum