Kubraegit1 SongulNare Öncelikle sakin ol sıcak bir duş al bol bol su iç kuru dut keçiboynuzu bunlar sütü artırır.Sütğm var diye düşün Ve bebeğini bol bol emzir 🌸
Alkin Arada oluyor benim de olmuştu bi ara. Ertesi gün gelmişti. Mümkün oldugunca protein alip bol su için SongulNare
Dogavesultan SongulNare ben varım kesildi bi anda ve bidaha hiç geri gelmedi ne yaptıysam 3 saatte bi sağdım bestlak damla kullandım bol su rezene dereotu börülce kurudut ne varsa denedim olmadı mecbur mamayla besleniyoruz artık
Nurbeyaz SongulNare süt asla kesilmez böyle bir şey yok sadece göğüs geç dolar bol su iç uyu sıcak tut göğsünü gelir sutun
laleninannesi Dogavesultan aynı bende 4. Ayda oldu benimde tamamen kesilme 5-6 şişe bestlak bitirdim malt içecekler kompostalar helvası osu busu yok yani gelmedi
Bbusra43 Beenn 🤦🏻♀️ dediginiz gibi bestlak , helva, caylar, malt icecegi yok yani gelmiyor ne yaparsam yapayim
Bbusra43 SongulNare 1 damla 1 damla diyorum genede hergun belki geri gelir süt diye moralimi yüksek tutup takviye almaya devam ediyorum moral bozmadan
EfeEymen SongulNare ✋🏻 benim de çok azalmıştı meme reddinden sonra şuam tamamen gitti denemediğim kalmadı ama yapacak bişey yok sanırım. hala uğraşıyorum ama umut yok maalesef 🤷🏻♀️😔