deletedmom2200 Hangi dönem daha zordu sizce tecrübeli anneler. Gaz sancıları bitmeden diş telaşımız başladı çok tedirginim çok huysuz çok 😭
Huriye deletedmom2200 bizimde dis problemimiz cok 2 gundur geceleri surekli kalkiyo duzwnli olan uykusu bi anda alt ust oldu prasa veriyorum arada ama cok cekiyiruz jel falan kullanmiyorum onermiyolar diye bide ustune burun tikanikligimiz var cok zor ya gercekten burun tikanikligi bildiginiz dogal bi yolu varmi?
Anneoluncaanladim deletedmom2200 gel sarılalım kardeş 😧😧 çok erken başladı bu diş mevzusu 😥😥 gaz için aguline diye bir şurup kullandik biz, cok iyi gelmisti. Burdan ogrenmistim, dr lar gaz icin hic bi sey önermiyorlardı.
Mrvemom deletedmom2200 Valla gazda çok çektirdi dişte çektiriyor elinden gelse yüzümü parçalıycak o derece sinirli ve huysuz her bulduğu ağzında😒 mikrop kapmasındanmı korkıym diş kaşıntısınamı üzüliym bilemedim😟 geçecek ınsallah🤷♀️
deletedmom2200 Huriye uykusu düzelir canım merak etme sonuçta geçici bir süreç 👍 ben soğuk buhar makinası kullanıyorum ve düzenli olarak hergün burnunu temizliyorum bebekler için özel damlası var birer damla onu damlatıyorum çok rahatlıyor
Anneoluncaanladim Huriye bizim de ayni. Aspiratorle çekmeyi hic beceremiyorum, aci cekiyor sanki bebekciğim, yapamiyorum, anca serum fizyolojik..
Huriye Anneoluncaanladim ben ikisinide uyguluyorum benim kizimda ole hemen basini ceviriyo agliyo ama bilmiyoki onun icin faydali birsey
deletedmom2200 Anneoluncaanladim ah canım ya vallahi çok zor çok. Bebeğim kolikti daha bismillah yeni yeni rahatlamaya başlamıştık şimdi de diş başladı daha 4 aylık ya 😭😭😭 ben İngiltere’den aldım canım adını bilmiyorum İnan ki ama bebekler için özel. Ayrıca eşim Amazon’dan pilli burun aspiratörü aldı o kendisi çekiyor pıtır pıtır geliyor her şey 😄😄
Anneoluncaanladim deletedmom2200 cok iyi anliyorum senii 😔😔 kolik müziklerinden bebek şarkılarına yeni geçmiştik ki tekrar kavuştuk 😑😑 hic istemezdim bu kadar erken başlamasını bu diş sancılarının. Kehribar kolye aldınız mı ağrılar ve salya icin?
deletedmom2200 Anneoluncaanladim yok canım ya ben inanmıyorum o tür şeylere 😄 akışına bıraktım bayağı huysuz bakalım yarın doktor randevumuz var ne diyecek umarım biran önce çıkarıp kurtulurlar 😭😭😭
Dursun Bayanlar benım de iki gündür oglumun uykusu bozuldu eli hep ağzında salyasi hep akiyo hep kucak istiyor ne yapicagimi sasirdim gösümüde zorla tutuyor hep agliyo sizce diş mi cıkariyo nasil anlayacam 4ay 5 günlük olduk bugun yardimci olur musunuz aynı şeyi yaşadiniz mi??
deletedmom2200 Dursun canım bizimde senin gibi 3 aylıkken de bir ara çok huysuzdu ama 3-4 gündür zirve yaptı eli ağzında ve çok agresif yüzü asla gülmüyor ama net olarak diş mi bilmiyorum yarın doktora gideceğiz inşallah diştir de bir an önce çıkar diyorum
deletedmom2200 Mrvemom inşallah canım ya vallahi biri bitmeden diğeri başladı kuzum bir nefes alsaydı diyorum bizde çok yıprandık bakalım hayırlısı artık 🤦♀️
Mrvemom deletedmom2200 bende çocuğumun huysuz olmadığı ağlamadığı tek bir gün hatırlamıyorum🤷♀️ İnşallah canım☺️
deletedmom2200 Deletedmom02 vallahi gazdan çok çektim üzerine tanımam yanı o kadar krizlere girerdi tek duam yavrucağımın dişleri bari kolay çıksın 😭
Clover deletedmom2200 valla 10 sylıl bebegim var sut slerjisi bilmemne 4 disi aynı anda cıkardı simdi yandakiler cıkıyo maaile sapıttık.ısırılmadık yerim kalmadı coxhın huyu degisti
deletedmom2200 Clover bu gece çok huysuz bir uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor bakalım dişi patlar mı yarına heyecanla bekliyorum 😄
Deletedmom02 deletedmom2200 bende gazdan çok çektim dişinide muhallebi yedirirken kaşığa değdi gördüm 🤩🤩🤩 hiç bilmedik kendi kendine çıktı 😍