Limonlusu 3 ay 22 günlük bebeğim var. İlk defa adet oldum. Çok uzun zaman olmuştu😊 hiç özlememişim. Sütte azalma yapıyor mu?
Organiktavuk Limonlusu kız senin ki uzun mu ben 16.ayımda oldum 🤣 sütümde azalma fark etmedim ama kızım daha az emmek istiyor sanki eskiden daha sık emmeye çalışırdı
_alya_ Limonlusu ben 21 ay sonra adet oldum. Azaliyo mu azalmiyomu hic bilmiyorum su son aylarda zaten azalmisti .😂
Bulutbey Limonlusu yani dağa ikinci kere oldu. Aralığı 25 gün eskiden de böyleydi. İlk olduğum 2 gün sürdü ikinci daha yeni
Limonlusu Organiktavuk maşallah bende öyle geç olurum ye bekliyordum çok şaşırdım 😅 hatta öyle Bi denk geldi ki geçen sene tam bugün hamile olduğumu öğrenmiştim bugün adet oldum 😊
Organiktavuk Limonlusu ben hap içmeden asla duramazdım hap içmeden atlattım aşırı ağrım olmadı ama olduğumu anladığım an çok komikti allahım inşallah hemoroid olmuşumdur o kanıyordur diye dua ettim 🤣
Limonlusu Alya123 bende acaba hemoroid mi oldum diye Düşündüm idrak edemedim başta 😅 ama Bi kaç gündür aşırı dalgınım sürekli uykum vardı kemiklerim ağrıyordu. Konduramadım sürekli emziriyorum diye beklemiyordum.
Alya123 Limonlusu 4,5 aylık şu an kızım 😍 ebeye soruyorum emzirdiğini sürece olmaman normal diyor bide geçen ay 3 gün birer damla kırmızımsı leke oldu sonra hiç bişey olmadı yine sordum normal dedi 🤷♀️ Ahhh bi olsam bi düzene girse nasıl mutlu olcam 😁
Alya123 Limonlusu ayyy bide psikolojik olarak karnımda hareket hissediyorum 😂 üstelik ilk 2 ay hap + prezervatif olarak korunduk sonra hapı bıraktım şişkinlik yaptı diye 😂 kafayı yedim 😂
Limonlusu Alya123 ay bende dün öyle leke görünce adet oldum diye bekliyorum dünden beri gelen yok 😅 çok şaşkınım
Alya123 Limonlusu benim 3 gün 1er damla oldu sonra bişey gelmedi 😂 ama gözüm yollarda gelsin diye bekliyorum 😂