PortakalKokulum Merhabaar öncelikle herkese hayırlı kandiller 🙂 Beveğim 7 aylık nerdeyse güneş koruyucu almak iatiyorum ama hangisini alsam bilmiyorum. Memnun kaldıhınız ürünleri yazarmısınız rica etsem 🙂🙂🙂
Momymomm PortakalKokulum mustela kullandım ben bir yasında suan iki yasında la Roche veya hamilton almayı düşünüyorum
Bhs PortakalKokulum incia hem doğal hem uygun fiyatlı mühendisinoğlu yıldızlar listesinde ben sipariş verdim gelmesini bekliyorum
Kucukkalbim PortakalKokulum Teni çok hassas bir oğlum var Sebamed baby kullandık yaz tatilinde bile hiçbişeycik olmadı kendimede kullandım çok beğendik 👍🏻
PortakalKokulum Berenalp bende ya sebamed yada mustelaya baktım ama hangisi iyidir bilemedim. Tesekkürler 🙂
Bhs PortakalKokulum ben trenyoldan aldım. He durumum çok iyi diyorsan mustela da alabilirsin ben losyonunu kullanıyorum memnunum ama biraz pahalı bitince ecowell losyon alacağım mesela
Momymomm PortakalKokulum canım fiyat olarak biraz hamilton pahalı 250 lira civarı pembe olan indirimde 150 bulabilirsin Mustela çokta pahalı değil 75 lira yanında krem ve küçük şampuanıyla La Roche suan senin bebek için uygun değil bir yaşı geçmemiş henüz
PortakalKokulum Hepinize ayrı ayrı tesekkür wderim. Sayenizde bi sürü marka öğrendim 😀 Allah razı olsun. Hayırlı aksamlar 😍❤️
BeH16 PortakalKokulum Instagram’da mühendisin oğlu sayfasında Hepsinin içerikleri anlatılıyor Mustela aldım ben en zararsız onda olduğunu söylüyor sayfa Bir de badger diye bir marka var Epey fiyatlı
PortakalKokulum BeH16 yani bu sene denize zor gidilir malum, sadece dıaarı cıkarken kullanmak için alıcam zaten, ama tamam o sayfaya bi bakıcam tesekkürler 😀😀
BeH16 PortakalKokulum muhakkak ben de deneme amaçlı mustela aldım. O sayfada ıslak mendilden bebek bezine gaz damlasına kaşık mamalara şampuan biberon temizleyici vs aklınıza gelen birçok şeyin içeriğini inceliyor. Ben ne alacaksam önce oraya bakıyorum. Tavsiye ederim 🙂
[silindi] Güneşe çıkarmayın bir yaşına kadar, hiç birisi korumuyor ilerşde cilt kanserine yol açabileceğine dair bilimsel sonuçlar var..
PortakalKokulum [silindi] ya tabi en tepedeyken cıkarmam ama illaki güneş görücek ve o en az zararla vakit gecirsin dısarda diye soruyorum. Bilgi için teşekkürler 🙂