Ikranurum20 Kızım 1 aylık yüzü omuzları isilik oldu önereblcegnz bişey varmı nasıl gecer kulaklarına kadar geldi çok üzülüyorum yara gibi oldu pütür pütür
Linaninannesi34 Benim1 aylık bebeğimde de oldu her gün banyo yaptırıp zeytinyağı sürdüm geceleri de mustela vücut losyonu kullandım, yüzü içinde yine mustelanın yüz kremini kullandım, yatırırken terlememesine dikkat ettim şuan iyi 👍
Ikranurum20 Linaninannesi34 bende hergün yıkıyorum hiç aksatmıyorum internetten araştırdım biraz krem falan sürmeyn kuru durması iyimiş ama çok üzülüyorm ya
Ikranurum20 Feridekoca daha tam sıcaklar gelmeden böyle sıcaklar çogalnca ne olucak dahada artıcak ya
nslhnsrnpnr BiZde de de var duş aldırıyoruz 2 kez günde krem bepontol sürdüm ama doktora attık yenidoğan sivilcesi diyor hiç birşey sürme dedi anlamdım isilik mi yenidoğan mı ?
nslhnsrnpnr Fotoğraf atamıyorum ya resim ekle diyorum formüller çıkıyor atardık sizin ki d buna benzer mi diye
Ikranurum20 nslhnsrnpnr canım pütür pütür kırmızı böyle evet bende araştırdım bişey sürmeyn yazıyor nette kuru durması iyimiş bende hergün yıkıyorm ama yinede belki bilen vardır bi önerisi olan vardr die yazmak istedm
Linaninannesi34 Ikranurum20 bana direkt Dr un önerdiği bu şekildeydi internetteki bilgilere çok güvenmiyorum beni yanıltabiliyor. Yine de sen bilirsin canım yaz geldi cildin kuru olması çok iyi değil
nslhnsrnpnr Cuma doktora gideceğiz maalesef belki alerji olabilir isilik değildir kaşınıyor çünkü doktora attık foto gel dedi görim
Ztoros Benim oğlumda da oldu aşırı sıcak burası.Omuzları ensesi falan, günde 3 4 kez suluyorum resmen çocuğu 😔 bir de burnunu temizlemek için sıktığım deniz suyundan sıktım biraz, bi tık söndü gibi ama terledikçe devam edecek galiba