Kızlar 25 günlük anneyim doğduğundan beri kusmuk ağzına gelince tıkanıyor surekli ve bizim yardımımız olmadan atamıyordu gün geçtikçe bu sorun geçti kusmugunu kendi atabiliyor ama bu defa da emzirirken agzinda biriktiriyor ve nefesi tikaniyr agzi morarıyor nefes alana kadar yan yatırıyorum yüz üstü ceviriyorum sırtını vuruyorum kaslarının arasını ovuyorum anca ağlayıp nefesi alıyor oylelikle emzirmeye devam ediyorum ama bugün daha kotu oldu tüm vücudu morardı elleri düştü artık yaşamıyor sandim 😥😥😥😥😥😭😭😭 hayatımın ennkotu anıydı 😭 digerlerin toplanmalarına gore daha uzun surdu ve elimden gelen herşeyi yapmama rağmen nefes alamadı morardı onu oyle çaresizce görmek ve elimden bisey gelememesi tarifi imkansız kotu bir andı yavrum ellerimden kayıp gidecekti az daha çok moralim bozuk elim ayağım boşaldı resmen uzun suredennsonra nefes alip aglamasiyla o da korktu benim minik yavrum su an uyuyor ama ben cook korkuyorum bu tıkanmalar ne olacak sadece benim bebegimde mi var ya da neden oluyor lutfeeen yardim edin 🥺🥺