Havva2323 47 günlük bebeğim var 3 günde kaka yapmaya başladı düzelmesi için ne yapabilirim ne kullanılabilir tecrübeli anneler varsa fikir verebilir mi
02022020 Havva2323 biogaia kullanıyomusunuz düzenliyor o 3 gün sorun değil 10 güne kadar normal diyorlar
Gamzeli03 Havva2323 doktorların dediğine göre 5 6 hatta 10 güne kadar normal diyor ben duş aldırdigim zaman ayaklarının altına bir iki damla elma yağı sürüyordum ertesi günü mutlaka yapardı ağzından bile kokusu geliyordu mentollü ama yakmıyor hem gaza çok iyi geliyor
Havva2323 02022020 yok doktorumuz önermişti ama bende ilacs alışır diye korkuyorum sizce kullanmalımıyım
Ogullarinaasikanne Havva2323 alışmıyor o bağırsak düzenleyici canım ilaç değil her iki oğlumdada kullandım cok cok cok memnunum gazı için ek damlada kullanıyorum lütfen bu kadar ilaç karsıtı alısır falan diye düşünüp bebeğinize yazık etmeyin
Ogullarinaasikanne Havva2323 nurse harveys colex şurup damla değil ama şurup daha etkili benim oğlum karnı çok sert gazlı bir bebe olunca doktorumuz önerdi
Cinaralininannesi Havva2323 emzirmeden önce ılık zeytinyağıyla bebeğinizin karnını ovalayın daha sonra emzirin, doktorum bana bu şekilde söyledi , en azından 9 günde bir yapıyordu şuan 2 güne düştü